17 Haziran 2013 Pazartesi

0

Netmoda.com’da “Lily and Rose ile Plaj Stilim!”


 
Lily and Rose ve Netmoda’nın işbirliği ile gerçekleşecek olan “Lily and Rose ile Plaj Stilim!” yarışması 17.06.2013 – 01.07.2013 tarihleri arasında gerçekleşmektedir. 15 gün boyunca devam eden yarışma süresince yapılan kombinler arasından, jüri üyeleri Liana Kalma, Roys El Hadef, Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez tarafından seçilecek olan ilk 3 kombin sahibine kombininde kullandığı Lily and Rose plaj ürünü ya da hediye çekleri verilecektir.
Lily and Rose / Netmoda yarışma sayfasını http://netmoda.com/contest/sets/3/?source=bb2013                          adresinden görebilirsiniz.

Netmoda Hakkında

“Var olanı giyme” anlayışının yerine yeni tarzları deneme anlayışını getiren Netmoda; modayla ilgili herkesi yaratıcılığa teşvik eden Türkiye’nin tek sosyal moda platformudur. Kullanıcıların kendi moda editörü olacakları bu platformda markalar logolarının ötesinde koleksiyonlarıyla keşfedilebilir, kullanıcılar ürünleri kombinleyerek tarzlarını paylaşabilir ve başka tarzlardan esinlenebilirler. Stil; kişi kendine sakladığında anlamsızdır, ancak paylaşılıp kendini anlatma aracı olarak kullandığında değerlenir. Netmoda.com da bu anlayıştan yola çıkarak stiliyle güçlü bir etki yaratmak isteyen herkesi birbirine bağlıyor. Dries Van Noten’ın dediği gibi, “Amaç insanları değiştirmek değil, kim olduklarını kıyafetlerle anlatma fırsatı vermek.”



Yarışma Koşulları:

·     *   Kazananların isimleri yarışmanın bittiği günü takip eden iki hafta içerisinde, netmoda.com’un yarışmalar bölümündeki markanın detay sayfasında, Netmoda Facebook ve Twitter Hesapları’nda ve Netmoda Blog’da duyurulacaktır.
·     *   Netmoda.com Ekibi tarafından kazananlara ödüllerini ulaştırabilmek için kazanan kullanıcılar ile netmoda.com’a kaydoldukları e-mail adreslerinden iletişime geçilecektir.
·     *   Kazananlara ödülleri, adres bilgilerini belirttikleri tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde gönderilecektir. 1. seçilen kombinin ödülüne dair kargo ücreti netmoda.com tarafından karşılanacaktır.
·    *    Kullanıcılar, netmoda.com’un yarışmalar bölümünde bulunan markalara ait yarışmaların tümüne (birden fazla yarışmaya) katılabilirler.
·        *Kullanıcıların her bir yarışma için birden fazla kombin yapma hakkı vardır.
·        *Hileli davranışlarda bulunan, doğru iletişim bilgisi vermeyen yarışmacıların ödül hakları iptal edilecektir.
·        *Her yarışmacı yalnızca tek bir netmoda.com hesabı ile yarışmaya katılma hakkına sahiptir.
·       * Yarışmada yalnızca 17.06.2013 – 01.07.2013 tarihleri arasında marka tarafından belirtilen ürünleri kullanarak ve markanın belirttiği ‘Lily and Rose ile Plaj Stilim’ konseptine uygun olarak yapılan kombinler geçerli sayılacaktır.
·     *   Yarışma sonunda 1. olan kombin Lily and Rose jürisi tarafından seçilecek ve kombini yapan yarışmacı kombininde kullandığı Lily and Rose ürününe sahip olacaktır. 1. seçilen kombinde birden fazla Lily and Rose ürünü varsa kazanan kişi bu ürünlerden dilediği birini seçebilir.
·        *Yarışma sonunda 2. olan kombin Lily and Rose jürisi tarafından seçilecek ve kombini yapan yarışmacı, Lily and Rose web sitesinde geçerli 200 TL’lik hediye çekinin sahibi olacaktır. Hediye çekinin kullanımı için info@lilyandrose.com.tr adresine atılacak mailde istenen ürün ve bedeni belirtmek ve varsa kalan tutarı EFT veya havale yolu ile göndermek yeterli olacaktır.
·        *Yarışma sonunda 3. olan kombin Lily and Rose jürisi tarafından seçilecek ve kombini yapan yarışmacı Lily and Rose web sitesinde geçerli 125 TL’lik hediye çekinin sahibi olacaktır. Hediye çekinin kullanımı için info@lilyandrose.com.tr adresine atılacak mailde istenen ürün ve bedeni belirtmek ve varsa kalan tutarı EFT veya havale yolu ile göndermek yeterli olacaktır.
·        *Hediye çekleri nakite dönüştürülemez ve başkasına devir edilemez.
·        *Hediye çekleri için geçerlilik tarihi kazanan yarışmacılara ayrıca bildirilecektir.
·        *Netmoda ve Lily and Rose, yarışma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
·        *Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar Yarışma Koşulları’nı kabul etmiş sayılır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top