31 Ekim 2013 Perşembe

0

MODA ATEŞİ, MISS POEM İLE HAYAT BULUYOR!


MissPoem, 2013/14 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor...


MissPoem’in, gösteri sanatlarının en renkli ve en eğlencelisi olan sirkten esinlenerek hazırladığı 2013/14 Sonbahar – Kış koleksiyonu “Magic World” vitrinlerde sergilenmeye başladı.

İçinde barındırdığı sıra dışılıkla her zaman heyecan uyandıran sirkler, MissPoem’in2013/14 Sonbahar-Kış koleksiyonunun temasını oluşturuyor.

Magic World” sezonun en iddialı renklerini sıra dışı kullanımı ile dikkat çekiyor. Sezonun trendy renkleri olan bordo, ördekbaşı, vizon, karamel ve gri tonlarını sofistike tasarımlarına uygulayan MissPoem, hayatın vazgeçilmezi olan siyah ve beyazı da sıradışı kullanarak genç kızların dünyasını renklendiriyor.

Trikolar ve tüylü yüzeyli kumaşlar “Magic World” de bordo gibi çarpıcı renklerle harmanlanarak özel bir tarz sunuyor.

MissPoem’in yeni koleksiyonu, tıpkı heyecan verici bir gösteri gibi göz alıcı, sıradışı ve sirkin tüm renklerini yansıtan tasarımlar dokulu, tüylü, şardonlu, parlak yüzeyli ve kapitoneli kumaşlar ile buluşturarak MissPoem’in 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu “Magic World”ü oluşturuyor.


Görselliğiyle sınırları zorlayan şovlar gibi modanın sınırlarını zorlayan MissPoem’in çarpıcı tasarımları arasında süslü elbiseler, kalem etekler, ekose kumaşlar ve motorcu ceketler 2013/14 Sonbahar-Kış koleksiyonunda öne çıkıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top