28 Ocak 2014 Salı

0

100 neşe nefesi ile iyi geceleer!:)


Transformal nefes kendi kendini iyileştirici ve dönüşümsel bir süreçtir. Bu süreç elektromanyetik alanda düşük titreşimli enerjiyi sürekli olarak yükselten ve değiştiren yüksek frekanslı enerjiden yararlanır. Bu enerji transformal nefes tarafından oluşturulur. Böylece bilinç titreşim kalitesi ve deneyimde önemli değişiklik gösterir.


Transformal nefes, bastırılmış duyguların bütünlenmesine yol açar. Bu sayede bilinç altı daimi temizlenir. Kişi huzur bulur. Üzerindeki önemli bir yükün atıldığını hisseder. Kuş gibi rahatlar.


Trasformal nefes güçlü bir şekilde kendi kendini iyileştirme sürecidir. Hücre Na, K pompasının repolarize halde çalışmasını sağlar. Bu şekilde hücreye gereğinden fazla su, toksin, Na girişini engeller. İlgili dokuların hücrelerini en iyi hal üzere tutar.

Transformal nefes lenf sistemini aktive ederek güçlü bir detoks etkisi gösterir. Vücudtan toksinlerin atılmasını çok fazla artırır.


Bu bilimde direnç çoşkuya dönüştürülür. Biz farkına varmadan çoğu zaman kısık, sınırlı nefes alırız. Bu şekilde vücudumuza minimal enerji girer. Stresi yoğun olan durumlar ile karşılaştığımızda nefesi iyice içimizde tutarak negatif enerjinin artışına yol açarız. Bu durumlar yıllar içinde bilinç altında çok önemli olumsuzlukların oluşmasına yol açar. Bu yöntemi kullanan insanlar ise vücuttaki tüm direnç noktalarını açarlar. Kişi doğa ile toplum ile yaratıcı ile kendini bir bütün hisseder. Kişi Yunus’un şiirlerinde dile getirdiği gibi gerçeğin özü ile dolar. 

Transformal nefes insan aurasını(enerji alanını) daha fazla etkinleştirir. Vücudumuzda 7 adet olup çarka adını verdiğimiz enerji merkezlerini tıkanmışlıktan kurtarır. Enerji bu merkezler ve enerji meridyenleri aracılığı ile vücutta rahat dolaşır. Tıkanan enerji yollarının açılması kalp, astım, alerji, uyku bozukluğu çeken hastalara, depresyon v.b durumlara çok büyük olumlu etki yapar. Şikayetleri hafifletir. Modern tıbın tedavisi yanında , bu yöntem ve diğer uygun tamamlayıcı tıp yöntemleri kullanıldığında hasta da net iyileşmeler görülür. Hayat kalitesi artar. 

Transformal nefes manevi bedenin fiziksel beden ile tam irtibatını sağlama sanatıdır. Bilinç ile bedenin doğal bağlantısını onarır. Bu yöntem insanı manen, kalben, bedenen, vicdanen bir bütün olarak görür.Bireyi ilgilendiren her alanda topyekün transformasyon sağlar. Vücudu çok güçlü bir noktaya getirir. Kişiyi üstün insan konumuna getirir. Kişinin kendisine uzak görünen hedefleri yakın olmaya başlar. 


Transformal nefes kişiyi doğuştan sahip olduğu doğal, üstün hale dönüştürür. Doğuştan gelen sevincimizin bütünlüğümüze nüfus etmesine neden olan kalıcı bir rahatlama tekniğidir. Eski kirlerden, olumsuzluklardan, kötü anılardan bilinç altını, bedeni ve zihni temizleyerek kişiyi kökten yıkar, rahatlatır. Kişinin dinamizmini artırır. Kişinin kendisi ile, ailesi ile, toplum ile, ülkesi ile, yeryüzü insanlığı ile barışık olmasını sağlar. Kişiyi daha üst bir kategoriye yükseltir. 

Transformal nefesi 10 seansın üzerinde alan insanların motivasyonları artar. Performansları yükselir. İletişim kusurları düzelir.Bu kişiler şirketlerin arayarak kolay kolay bulamadığı insanlar haline gelirler. 



EVDE 100 NEFES NASIL YAPILIR?

Her gün sabah ve akşam yapabiliriz. Yerde yatak üzerine yatarız. Ayakları içimize çekeriz. Veya sandalye üzerinde sırtımız dik duracak şekilde yaparız. Kuyruk sokumu ile başın tepesi arasındaki omirilikten akan enerji sürekli olmalıdır.


Ağzımızdan derin uzun nefes alıp kısa nefes veririz. Nefes verince hemen tekrar derin, uzun nefes alırız. Nefes verirken ve alırken bağlantılı olmalıdır. Nefes verdikten sonra hemen nefes almalıyız. Nefes aldıktan sonra hemen nefes vermeliyiz. 100 kez bunu yaparız. Ağzımız açık olmalıdır. Gözlerimizi kapatırız. Her nefes ile birlikte iki gözümüzün arasındaki kaşımızın ortasındaki noktadan lacivert nefes aldığımızı verirken bu lacivert nefesi kalbimizden verdiğimizi düşleyebiliriz. Bunlar 2 göz arası ve kalpteki enerji merkezinin daha verimli çalışmasına yol açar. 

Kişinin rahatsızlığı veya değiştirmek istediği yönü ne ise onun ile ilgili olumlu cümle kurabilir. Örneğin; Kişi önyargıda bulunmaktan şikayetci ise şu olumlama cümlesini kurabilir; ‘ Tüm önyargıları bırakıyorum. Rahatlıyorum. İnsanları olduğu gibi kabul ediyorum.’ 

Bu şekilde kişi olumlama cümleleri kurarak nefes çalışması yaparken zihninden bu olumlama cümlelerini tekrarlayabilir. Olumlama cümleleri haftalar geçtikçe olumsuz cümle ve deyimlerin yerlerine yerleşir. Ve kişiyi sağlıklı yarınlara taşır. 
kaynak




Transformal Nefes Terapisi Nasıl Uygulanır?







Vee bu da ;

100 Neşe Nefesi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top