16 Mayıs 2010 Pazar

0

Herşeyden Kısa Kısa...





Sweet Blog Ödüllerim...

İlk önce blog ödüllerimi yazayım, çünkü ne zamandır bloğa girmediğim için yayınlayamadım. Bana bu ödülü layık gören sevgili Violet ve sevgili Atölye Kedi'ye çok çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum... Çoğu blogcu arkadaşım bu ödülü aldığı için kimseye gönderemedim ama almayan bütün arkadaşlarıma gönderiyorum bende. :))

Buhar makinesi aldım. (Eşimin anneler günü hediyesi, buradan ona da teşekkür ederim :) Hani ne zamandır istediğim vardı ya, en sonunda aldım. Arçelik marka istemediğim için Beko aldım, gerçi değişen birşey yok beko arçelik birleşmiş sanırım ya neyse... Buhar makinası umduğum gibi çıkmadı yada ben adam gibi deneyemediğim için pek birşey anlayamadım. Aparatlarını takıp şöyle bir duvara tuttum temizlediğim yer ile temizlenmeyen yer arasında pek fark göremedim. Cam silme aparatını takıp denedim eh o idare eder gibi geldi.



Fotoğraf makinası için arçelik servisi ile anlaşma yaptım anlaştım. Arçelik marka fotoğraf makinamı başka bir servisine götürdüm 70 tl.yi geçerse tamir yapmayın dedim tamam dediler. Daha sonra makinanın üretimden kaltığını bu yüzden parçasını bulamadıklarını ama 150 tl karşılığı grundig marka yeni bir makina gönderebileceklerini söylediler. Çarşamba günü arçeliğin hesabına parayı yatırdık hala gelsin diye bekliyorum işte :(( Hangi model olacağı konusunda da bilgi veremediler, eski makinamın özellikleri ile eşdeğer birşeyler olacakmış.


Tabi bu boşlukta bir sürü iş yaptım, cuma günü kurs olarak defile yaptık, biraz ani oldu ama yinede güzel geçti. Defile fotoğraflarını arkadaşlardan bulabilirsem yayınlarım. Cumartesi akşamı bahar şenlikleri için konserimiz vardı gelen sanatçılar tanıdık değildi ama hepsi genç ve sesleri güzeldi. Ve bugün benim ve kızım doğum günü ama fotoğraf makinam olmadığı için ve defilemizin hazırlıkları olduğu için haftaya erteledim. O kadar çok etkinlik geçirdik birini bile fotoğraflayamadım. Fotoğraf makinam gelirse kimseye vermeyi düşünmüyorum çünkü başına yine birşey gelmesini istemiyorum.
Kızıma doğum günü hediyesi ve o gün giymesi için elbise dikiyorum. Umarım haftaya kadar bitirebilirim.

Kısa kısa dedim ama biraz uzun bir yazı oldu galiba. Şimdi face.de doğum günü kutlama mesajlarıma cevap yazmak için kaçıyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top