14 Ocak 2011 Cuma

0

Muhteşem münafık!

Necip milletimizin duygusal zekası ormanda on kaplan gücündedir, ve bundan kuşku duyanları iki cihanda da azap beklemektedir. Cihanların ikincisinin takdiri bizi aşar ve lakin ilki için sussak faidesi namevcut, söylesek gönül trip atıyor. Haspam!

Mevzu şu ki, cihan denilince aklımıza cihan padişahı sultan Sülüman ha..tövbe estağfurullah! Görüyor musunuz iki haftada ağzımızı nasıl alıştırdılar “sülüman” demeye? İşte o vahim tehlikeyi bundan daha iyi anlatan başka ne olabilir?

Değerli zevat, benim bu yazıyı yazmak üzre niyet etmemle yazıya başlayıp sürç-i lisan eylemem arasında kaç tık geçmiştir? Sayfalarca yazsam anlatamayacağım bir tehlikeyi, şuuraltıma arsızca kondurulan sülüman ile yine bizzat kendim ifade ettim sanıyorum.

Ancak durum böyle kısaca geçiştirilecek kadar basit değil ne yazık ki. Ceddimize yapılan ağır hakaretlerin elbette ki bir karşılığı olacaktır. Hepsine sırasıyla temas edeceğim. Öncelikle şuuraltımıza bir nakkaş azmiyle işlenen sülüman’dan söz etmek istiyorum.

Efendim akli melekeleri yerinde olan ve tıpkı polis olmak için belirlenen en az 70 iq şartını haiz her vatan evladı gayet güzel anlayacaktır ki: Şuuraltı bir milletin gizli hazinesidir. Hazinenin boşaltılıp yerine sahtelerinin konulması halinde, milletin iflası yakındır.

Şimdi bizim hazinemizde bir cihan padişahı KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN vardır. Halifedir ve hatta velidir. Biz bu mübarek zatı alıp, yerine sülüman’ı koyarsak ne olur? Ben söyleyim ne olacağını: Sonumuz olur!

Yedi cihanın sultanı muhteşem Süleyman’ın yarı ömrü yatakta halvet ile geçecek ha? Elin cariyesi koskoca padişaha sülüman sülüman diyecek ha? Bre densizler! Muhteşem Süleyman o muhteşem sıfatını yatakta mı haketti sanırsın? Elbette ki gücü kuvveti şanına yakışır olmalı ve lakin, bre Allah’tan korkmaz kuldan utanmazlar! Size mi düştü sultanın performansı? Ne haddinize iki cariyeye gıybet mevzusu ediyorsunuz, aman da çok güçlüydü çok yakışıklıydı diye! İmansızlar sizii..

Yapılan eleştirileri okuyorum, elim ayağım titriyor yeminle. Yok belgesel değilmiş bu film, bir tv dizisiymiş. Yok bizim millet amma duygusalmış, yok efendim anası anneannesi babaannesi ve karısı ecnebi olan bir adam benim nasıl ceddim oluyormuş! Lan dingil! Sana ne benim ceddimin sulbünden menşeinden? Baban belli mi sen ona bak! Rus peşinde telef olurken düşün sen soyunu sopunu! Muhteşem münafık!

Belgesel olmadığı faslına gelince.. Neyin belgesel olduğunu neyin olmadığını anlayacak kadar görgümüz bilgimiz vardır hamdolsun. Herkes kendi işine baksın. Bizler eğer Çakır’ın cenaze namazını kılıyorsak, Kurtlar Vadisi ile hamamın namusunu kurtarıyorsak elbet bir bildiğimiz vardır. Şuuraltına bir sen mi hükmedecek bre izansız!

Ayrıca bu vesileyle şunu da belirtmek isterim ki: Hamam deyip geçmeyeceksin. Sen de geçmemişsin zaten, gözümüzden kaçmadı. Dizinin kayda değer bir bölümü hamamda geçer inşallah… geçmiş maşallah geçmiş! Bak yine şuuraltım su koyverdi, yoksa ne işi var hamamın la haremde? Haremin ne işi var padişahla? Padişahın ne işi olur hamamla? Şuuraltı tecavüzcüleri sizii.. Yıkılın karşımdan!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top