15 Haziran 2012 Cuma

0

93- Kim Daha ŞIK ?

 


Demet Sabancı Çetindoğan 'ı yaz sezonunun en gözde modellerinden bir Versace ile görüyorsunuz. Elbisenin beyaz renkli olanını yaratıcısının üstünde Donatella Versace de de görüyoruz. Ve geliyoruz kim daha iyi taşımış olayına.



Allah affetsin Donatella Versace 'nin fiziği beni oldum olası korkutur. Suni yanık teni, abartılı estetikleri ve orantısız vücut yapısıyla bir zahmet almayım kalsın :) Bu kadın ne giyse beğenmemin en küçük ihtimali bile yok.

Bunun yanısıra elbisenin tarzı Demet Sabancı Çetindoğan 'ın stili ve havasıyla son derece alakasız. Ama en azından normal bir insan gibi bir kadın gibi taşıyabilmiş. Elbisenin kusursuz zımba işlerini görebilmeniz için yakın çekim fotosunu da koydum. Gereksiz yere altın tonlarında ki aksesuarlarıyla elbiseyi iyice ağırlaştırıp boğmuş olsada madem birini seçmek zorundayım o zaman havada karada Demet Sabancı Çetindoğan 'ı tercih ediyorum.

* STİL ÖNERİ : Bu tarz özel detayları olan elbiselerde maksat detayların paralelinde gitmek değil detayı ön plana çıkarmak olmalı. Yani amaç zımbalar varsa zımbanın renginden aksesuar seçmek değil o zımbaların güzelliğini patlatmak için sade aksesuarlar kullanmaktır. Ne yazık ki Türk kadınlarımız sık sık bu hataya düşüyor.




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top