28 Haziran 2012 Perşembe

0

SİREN ERTAN 'ın SİZLERE HEDİYESİDİR :)

 


Siren Ertan 'ın sıkı bir takipçim olduğunu biliyorsunuz. Yeri geldiğinde yorumlarıyla katılır her türlü sorumuza içtenlikle yanıt verir. Eleştirmişiz, giydiğini beğenmemişiz hiç gücenmez. Kendiyle barışık bu yaklaşımını da hepimiz sever ve taktir ederiz.

Yeni parfümünü çıkartırken blogumda konuya epey değinmiştim. Çünkü beğendiğim, çalışmalarını taktir ettiğim bir isim.

Geçtiğimiz hafta okuyucularıma yeni çıkardığı Siren Ertan ISTANBUL 7800 Tatil Koleksiyonundan çanta ve parfüm hediye etmek istediğini söylediğinde nasıl sevindim anlatamam. Sağolsun jest olarak bana da bir çanta ve sandalet gönderdi :) (Instagram Hesabımdan görebilirsiniz). Hani tatil koleksiyonu denince ne yalan diyim çok kaliteli bir çalışma beklemiyordum. Ama işini o kadar ciddiyetle yapan biriki koleksiyondaki parçaları görünce kendisine olan hayranlığım bir kat daha arttı. Kullanılan malzeme, işçilik, dikim herşey dört dörtlük. (Beni biliyorsunuz kolay kolay beğenmem :)




Şimdi gelelim bu çekilişte neler kazanabileceğinize. Resimlerde de gördüğünüz gibi elimizde 2 çantamız var. Biri siyah diğeri krem renklerinde. Ön panel tamamen dantel kumaş kaplı. İçleri pembe renkli, geniş ve kullanımı çok rahat. Takın kolunuza ister plaja isterseniz yatınıza gidin :) Çantaların yanına birer tane de Siren Ertan Istanbul I parfümü koyuyorum. Bir okuyucuma da sadece parfüm hediye ediyorum. Yani bu demektir ki 3 şanslı okuyucum olacak.

Her bir çantanın satış fiyatı 600 TL . Parfüm ise 175 TL.

Çekilişe nasıl katılmanız konusuna gelirsek öncelikle bir soruyu yanıtlamanız gerekiyor. Fikirlerimize önem veren Siren Ertan soruyu bizzat kendisi hazırladı ;

* " Her türlü giysi, aksesuar, parfüm derken görmek istediğiniz bir sonraki Siren Ertan ISTANBUL ürünü nedir ? "

* Yorumlarınızda mutlaka isminizi ve mail adresinizi belirtmeniz gerekiyor. Adsız ve mail adresi belirtilmeyen yorumlar güvenlik açısından yayınlanmayacak.

* Blogun sol üst köşesinde gördüğünüz Google Friend Connect ile blogumu takip etmeniz.

* Ve son olarak twitter hesabımdan beni takip etmeniz.

İşte bu kadar !

* Çekiliş 2 Temmuz Pazartesi günü Saat 13:00 'e kadar devam edecek. Bu saatten sonra postu yoruma kapatacağım ve hemen Random.Org 'un belirlediği 3 rakamla talihli yorumcular belirlenmiş olacak !

* Belirlenen ilk numaranın karşılığı yorumcu siyah renkli çantanın yanında parfümü, ikinci numara krem renkli çantanın yanında parfümü, üçüncü numara ise tek parfümü kazanacak ! Çanta kazanan talihlinin gözü şayet diğer talihlinin çanta rengindeyse birbirinize maillerinizi veririm ve aradan çekilirim :)

* Dünyanın neresinde olursanız olun hediyeleriniz adresinize kargolanacaktır. Kargo ücreti yine bana ait.

Bu ince yaklaşımı için Siren Ertan 'a tekrar teşekkür eder ve hepinize şimdiden bol şans dilerim :)

* Merak etmeyin postlarım devam edecektir. Sadece çekiliş postunu en üstte tutacağım. Yeni konuları devamında takip edebilirsiniz :)

* Siren Ertan ISTANBUL 7800 Tatil Koleksiyonunda jarse, şifon ve koton kumaşlardan plaj kıyafetleri, plajdan partiye kadar 24 saat giyilebilecek uzun ve kısa elbiseler, pantolonlar, gömlek-elbiseler, tulumlar, bikiniler, pareolar, platformlu ayakkabılar, düz sandaletler, iri çantalar, kemerler ve şapkalar var. Fiyatlar 100 TL ile 1.000 TL arasında. Tüm koleksiyona Çeşme 7800 Otel 'in butiğinde ulaşabilirsiniz. Bodrum 'dan gelen yoğun istek üzerine koleksiyonun küçük bir bölümü Bodrum-Hotel Grand Yazıcı 'nın butiğinde de satışta.


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top