29 Eylül 2013 Pazar

0

Out Of Stock # 14


Eylül ayının da sonuna geldik. Ekim'e merhaba demeden önce biten ürünlerimi inceleyelim mi? 

1. Clinique Moisture Surge Intense Nemlendirici: Favori nemlendiricim budur! Artık yaz kış kullanacağım bakım kremimi buldum. Nemlendirmesi mükemmel, cildimde bıraktığı his yumuşaklık. Sürekli nemli hissediyorum ve benim kadar kupkuru yanaklı birisi için bulunmaz nimet. Ah, evet tabii ki yedekledim bile;)


2. Kiss My Face Şampuan: Tatil bavullarının kurtarıcı minik yardımcılarından birisi daha. Bu ürünler çok pratik ve kaçamaklarda kullanmak için bir harika. Vaktiyle Lila Kutu'dan çıkmıştı. Oldukça işe yaradı.


3. Dior Hydra Life Nemlendirici: Seyahatlerde aldığım makyaj çantama sığdırılan bir diğer minik. Elbette birkaç kullanımda yorum yapmam pek sağlıklı değil. Ancak ince yapılı ve buna rağmen nemlendirmesi oldukça tatmin edici bu kremi önümüzdeki yaz veya ilkbaharda kullanmak isterim. Şeker kokusu da cabası;) Mmmm...


4. Bioderma Lens Solüsyonu: Yok, vallahi içmiyorum bu solüsyonları. Nasıl bu kadar hızlı tükeniyorlar onu da anlamıyorum;) Müzmin lens kullanıcısı olunca elim mahkum, napayım;)


5. Isana Asetonsuz Oje Temizleyicisi: Biten aseton stoğunun imdadına yetişsin diye Rossmann'dan tesadüfen alınan bir ürün bu kadar mı güzel çıkar? Bayıldım. Kokusu biraz rahatsız edici olsa da ama fiyat/ performans olayı müthiş. Özellikle kırmızı ojeleri çözmekte çok başarılı.


6. Benefit Bad Gal Lash Mini Boy Rimel: Ve bir kozmetik ürünün daha sonuna geldik. Bu kendisi küçük ama faydası büyük rimel yaz favorilerimden biriydi. Uzun süre severek kullandım. Ancak rimelin bitmesine yakın fırçasının üst kısmı birbirine yapıştı ve ürün göz altlarıma siyah siyah noktacıklar halinde döküldü. Gene de tombik fırçası sayesinde kirpiklere verdiği hacim çok başarılıydı. İleride tam boyunu alabilirim ya da yok yok They're Real rimeli denerim onun yerine;)


Sizler neler bitirdiniz? Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top