26 Eylül 2013 Perşembe

0

Tezahür niyet Çalışma konusu: Bolluk Bereket



Bugün Saat 21:00 daBu dua enerjisinden oluşan çemberin bir halkası da siz olmak isterseniz;


21:00 dan bir 5-10 dakika evvel; Kendimizle baş başa olabileceğimiz sessiz bir ortama geçip mümkünse gevşeyelim. Rahat bir biçimde oturup derin nefesler alalım, kaslarımızı ve bedenimizi gevşetelim. Sizlere daha önce yazmış olduğum şekilde güzel bir Meditasyonda yapabilirsiniz. Saat tam 21:00da Hazır olduğumuzda vereceğim niyeti 1 defa hissederek, gerçek olacağını hissetmeye çalışarak, kendimizin duyacağı bir ses tonuyla okuyoruz. O anda bizimle birlikte bu çalışmayı yapmakta olan güzel insanların o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanın verdiği gücü, bir çok insana belkide o an ettiğiniz dua ile faydanız olabileceğini hissederek... o anda büyük bir enerji alanı içerisinde olduğunu hissederek okuyalım..


Niyetimiz:
Niyet ediyorum Tezahür çalışma grubunun BOLLUK BEREKET Niyet çalışmasına sevgi ile katılmaya.  Ve bu Çalışmada yer alan arkadaşlarımla tüm iyi niyetim, enerjim ve DUAnın gücüyle bir araya gelmeye."
Bolluk ve bereket içinde ve Refah içinde yaşamaya tüm kalbimle niyet ediyorum.. 
Bu niyet çalışmasının üyelerinin Maddi ve Manevi bolluk-bereket ve refah içerisinde olmalarını diliyorum.

Amin! Amin! Amin!.. Yarabbim!


Ve esmamızı okumaya başlıyoruz.

{Dilerseniz içinizden geldiğince başka şekillerde de niyet edebilirsiniz, ben örnek teşkil etmesi için yazdım.. Ancak formatın çokta dışına çıkmayın lütfen... Özellikle de grup arkadaşlarımıza dua etmeyi sakın unutmayın. İşin en önemli kısmı o.}

Okuyacağımız esma;

Okuyacağımız esma: 2160 kez "Ya Gani, Ya Muğni"

Manası: İstediğini istediği anda, istediği kadar zengin eden.


Maddi ve manevi zenginliğin, bolluğun esmasıdır. Okuyan kişi servet ve mülke sahip olur. Cüzdanı her zaman dolu ve bereketli olur. Her türlü darlığı bolluğa çevirir. 


Manevi olarak karanlıktan aydınlığa çıkarır. Bolluk, bereket, zenginlik, görünür görünmez yerden okuyan kişiye akar. Her türlü darlıktan maddi ve manevi feraha ve zenginliğe ulaşır.

“Ey Allah’ım, "Ya Gani, Ya Muğni" ismi şerifin hürmetine  maddi ve manevi zenginlik nasip eyle”  diye dua ediyoruz.



Ve son olarakta;
"Niyet Çalışmasının bir parçası olarak bana gelen tüm olumlu dua enerjilerini sevgiyle kabul ediyorum. 
Bolluk ve bereket Niyet Çalışmasında ki tüm bu çalışmaya katılan arkadaşlarımın ve benim bütünün hayrına olacak güzel seçimlerimizin kolaylıkla - güzellikle gerçekleşmesini diliyorum" 
Amin! Amin! Amin!.. Yarabbim!


 Uyandığınız her gün ve uyumadan evvel her gece: 
"Evren bolluk içinde.. Maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor.. Para bana bildiğim ve bilmediğim yollardan bol bol geliyor. "


Sürekli soruluyor;

Aynı saatte yapmak zorunlu mu?
Başka saat ve günlerde de yaparsanız illaki faydasını görürsünüz ancak;
Verilen saatte niyetin yapılması çok çok önemlidir; çünkü o gün o saatte yapanlar kolektif bilincinde inanç gücünden grubun enerjisinden yararlanacaklardır, bu yüzden mümkünse verilen saatte yapmaya özen gösterin..



***

Sizlerden tek isteğim çalışmaya gerçekten katılacak olanlar "beğen" butonunu tıklasın veya bu yazının altına "yorum" bıraksın. 
Bunu tamamen katılımın ne kadar olduğunu- ne kadarlık bir enerji ile çalıştığımızı görmek istediğim için önemsiyorum..



Hepsi bu, çok sevgili NRLblog takipçileri:) 
Hepinize hayırlı çalışmalar diliyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top