30 Eylül 2013 Pazartesi

0

RIMMEL SALON PRO VE I LOVE LASTING FINISH FRUITIES

Son Watsons alışverişimde satın aldığım 2 ojeden bahsedeceğim size bugün. Öncelikle tırnakları her daim uzun ve ojeli benim, 100'den fazla, farklı markalarda ojem var. Bu markayı Watsons'a gittiğimde görmüş ve denemek için çok hoşuma giden bu iki rengi almıştım. Eve gelip dener denemez neden bütün renklerinden almadım ki diye hayıflansam da Watsons yollarının bana yeniden görünmesi de gayet hoş bence :)
Öncelikle Rimmel Salon Pro'dan bahsetmek istiyorum. Bu ojeyi satın alırken, daha önce de bu renk tonlarında ojeler denediğim için şişede görünen rengin aynısını elde edemeyeceğime dair ön yargılarım vardı. Ayrıca geniş fırçası da her ne kadar kadınlar tarafından daha kullanışlı bulunsa da benim tarafımdan hiç de sevilmiyordu :) Bu oje önyargılarımı yıkmakla kalmayıp sevmediğim geniş fırça olayını da benimsetti. Aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi ojenin rengi şişede görünenle aynı yani Peppermint. Ve ben bu renge bayılıyorum :) Bu ojeyle birlikte geniş fırçaların ojeyi tüm tırnağa bir hamlede sürülmeyi sağladığı için kullanım kolaylığı yaratttığı da kanıtlanmış oldu benim açımdan :) Benim gibi sık sık oje ve renk değiştiren kişiler için hemen bitmeyecek 12 ml'lik tombul şişesi de çok akıllıca.
I love lasting finish fruities serisinden satın aldığım Apricot Punch'a gelecek olursak bu da Peppermint gibi şu ana kadar şişesindeki rengi asla yakalayamadığım renklerden. Ojede iddialı bir kırmızı tutkunu olan ben, kırmızının alt tonlarını yada kırmızıya yakın renkleri pek sevmesem de buna gerçekten bayıldım. Mat görüntüsü benim gibi pastel renkleri pek benimsemeyen insanlar için üretilmiş gibi :) Kırmızıdan sonra o renk skalasında en sevdiğim renklerden biri oldu. Bu ojeyle ilgili tek söyleyebileceğim şey keşke şişesi 8 ml'lik değil Salon pro gibi 12 ml'lik olsaydı :)
Bu iki ojeyle birlikte o günkü alışverişimde 2 tane de Kate Moss ruju almıştım. Onların yazıları da çok yakında burada olacak. Yeni bir Rimmel London yazısında görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top