14 Ocak 2014 Salı

0

2014 Saç Modelleri

2014 yılının saç modelleri bakımlı olmayı seven ve kendine özen gösteren tüm kadınlara birbirinden şık ve farklı alternatifler sunuyor. Doğal görünümlü saçlar bu senede kadınların favorisi oluyor.


Bizde bu senenin en trend 2014 saç modellerini sizler için inceledik ve birbirinden şık onlarca modeli sizler için bir araya getirdik.  Sizler için hazırladığımız 2014 saç modelleri koleksiyonunda, kısa saç modelleri, uzun saç modelleri, abiye saç modelleri, dalgalı saç modelleri ve birbirinden şık dünyaca ünlü isimlerin bizzat kullandığı onlarca farklı saç modelini bulabilirsiniz.


1 -  Yumuşak Dalgalı Saç Modelleri

Sonbahar ve kışın en trend saç modeli hiç kuşkusuz yumuşak salgalı saç modelleri, özellikle nostaljik çağrışımlar yapan yumuşak dalgalı saç modelleri, saçlarınıza hacimli ve kabarık bir hava kazandırıyor.




































2 -  Topuz ve Örgülü Saç Modelleri

Topuz ve örgülü saç modelleri kadına daha derli toplu ve asil bir görünüm sunuyor. Özellikle 2014 yılının keskin hatlı elbise modellerine de en çok yakışacak saç modellerinin başında yer alıyor.




































3 - Dümdüz ve Uzun Saç Modelleri

Dümdüz ve ortadan ayrılmış saçlar ise her senenin olduğu gibi 2014 yılınında en trend saç modellerinden biri. Saçlarınız kısaysa eğer mutlaka postiş taktırarak düz uzun uzun saç modelini deneyin.





































Aşağıda en trend 2014 saç modellerinin fotoğraflarına inceleyip size en çok yakışanı deneyebilirsiniz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top