19 Ocak 2014 Pazar

0

CB Couture 2014 Gelinlik Modelleri

CB Couture 2014 gelinlik modelleri, 2014 gelinlik modelleri, gelinlik modelleri, balık etek gelinlik, kabarık gelinlik, dantelli gelinlik

2014 yılı için evlilik planları olan bayanlarımıza gelinlik konusunda kafa karışıklığını giderecek türden tasarımlara imza atmış CB Couture'nin 2014 gelinlik koleksiyonu gerçekten görülmeye değer. Yani alelacele iş yapmadan iyice araştırılıp alınması gereken gelinliğinizin gerçekten içinize sinmesi için CB Couture'nin gelinlik modellerine kesinlikle bir göz atın.

Genel olarak her gelinlik markasında olduğu gibi dantel ve tüle ağırlık verilmiş olan bu gelinlik modelleri hayal gücünüzü zorlayacak tasarımlarla farkını ortaya koymuş. Sadeliğin üzerinde durmaya çalışırken tüm gözleri üzerinize toplamayı sağlayacak tasarımlara da yer vermiş. Balık etek gelinlik, kabarık gelinlik isteyen bayanlarımıza da straplez isteyen bayanlarımıza da bu klasik yapıyı kendince bozabilecek gelinlik modellerinin bulunması ancak CB Couture gelinlikleriyle mümkün olabilir heralde.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top