10 Ocak 2014 Cuma

0

Neutrogena Norveç Böğürtleni Besleyici Serisi

Aramızda Neutrogena ürünlerini denemeyen yoktur sanırım. Ben de yıllardır çeşitli ürünlerini kullandım, özellikle dudak nemlendiricisinden ve el kremlerinden çok memnunum. Yeni çıkan Norveç Böğürtleni serisini de çok merak ediyordum ve deneme fırsatı buldum. Benim yorumlarıma geçmeden önce ürünler ile ilgili biraz detaylı bilgi alalım


Özel formülasyonu ile cildin üzerinde koruyucu bir film oluşturarak nem kaybını önler ve nemi ciltte tutar. Cilde nemini geri kazandırır. Allantoin ve D-Panthenol ile cildi yatıştırır ve rahatlatır. 

  • Cildin nem seviyesini 3 kata kadar* arttırır.
  • İçeriğinde bir çok vitamin ve mineral bulunduran Norveç Böğürtleni içerir.
  • En kuru ciltleri bile her gün yumuşatır ve besler.
* Nem seviyesi indeksi, uygulandıktan sonra 7 saat 



Norveç Böğürtlenli Besleyici Bakım Kremi:  Norveç Böğürtlenli Besleyici Bakım Kremi’nin E vitamini içerikli benzersiz formülünün, cildinizin doğal yapısıyla uyum içerisinde çalışırken nem seviyesini 3 kat* artırdığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Cildiniz sağlıklı görünür, günden güne yumuşacık olur ve beslenir.


  • Norveç Böğürtleni'nin eşsiz kokusuna sahiptir.
  • Cildin doğal yapısıyla uyum gösterir.
  • Yağlı bir his bırakmaz.


* Nem seviyesi indeksi, uygulandıktan sonra 7 saat (Fiyatı 11.90 tl)






Norveç Böğürtlenli Besleyici El Kremi: Norveç Böğürtlenli Besleyici El Kremi’nin benzersiz formülünün, cildinizin doğal yapısıyla uyum içerisinde çalışırken nem seviyesini 3 kat* artırdığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Elleriniz günden güne yumuşacık olur ve beslenir.

  • Norveç Böğürtleni'nin eşsiz kokusuna sahiptir.
  • Cildin doğal yapısıyla uyum gösterir.
  • Yağlı bir his bırakmaz.


* Nem seviyesi indeksi, uygulandıktan sonra 7 saat (Fiyat 13.90 tl)






Norveç Böğürtlenli Besleyici Dudak Nemlendiricisi : Norveç Böğürtlenli Besleyici Dudak Nemlendiricisi’nin formülü, dudaklarınızın doğal yapısıyla uyum içerisinde çalışır. Dudaklarınız günden güne yumuşacık olur ve beslenir.

  • Norveç Böğürtleni'nin eşsiz kokusuna sahiptir.
  • Cildin doğal yapısıyla uyum gösterir.
  • Yağlı bir his bırakmaz.

(Fiyatı 8.90 tl)




Öncelikle şunu söylemeliyim ki Neutrogena kremlar çok kuru ciltler için bile çok uygun, çok kuru ciltli olan ve kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. Hiçbir ürün iyi gelmezken Neutrogena kremler çok iyi geliyor. Norveç böğürtleni serisi ise çok daha iyi. Benim kış aylarında özellikle bacaklarım inanılmaz kurur, yeni vücut bakım kremini kullanmaya başladığımdan beri cildim çok daha nemli. El kremine ise bayıldım,normalde el kremi sürmeye üşenirim ama bunu çok sık kullandığımdan herhalde bitmek üzere :) Dudak nemlendiricisi ise zaten vazgeçilmezlerimdendi, Norveç böğürtleni serisininkini de çok sevdim. Ürünlerin hepsinde çok hafif ve rahatsızlık vermeyen hoş Norveç böğürtleni kokusu var.






Neutrogena ürünlerini daha önce kullandıysanız bir de bu seriyi denemenizi tavsiye ederim, çok daha fazla memnun kalacağınızdan eminim ;)





*Basın ürünüdür, yorumlarım tamamen objektftir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top