14 Ocak 2014 Salı

0

NOTD: Essie Twin Sweater Set

Scroll down for English;)

Herkese merhaba,

Bugün blogda günün ojesi olan Essie Twin Sweater Set'i inceleyelim. Bu ojeyi Ankamall Boyner'deki devasa Essie standından satın aldım. Momiji Thank You da bu ojeye önce göz koydu, sonra ben ona yar etmeyeceğimi söyleyince kendini yerlere attı;)  

Hello everyone,

Today I wanna share my notd. My nail polish Essie Twin Sweater Set which released by Essie 2013 Fall- Winter Collection. The color is so amazing and ideal for this season. I applied 2 layers. It gets opaque at the very first layer. And it dries so quickly. Since the application brush is wide painting your nails is very practical. You can see the color of that polish below. Hope you like! Loves!



2013 Sonbahar koleksiyonuna ait, harika bir sonbahar-kışlık oje. Essie'nin diğer tüm ojeleri gibi sağlığa zararlı maddeleri içermiyor. Tonu enfes! İlk katta bile güzelce opaklaşıyor, ikinci katta ise şişedeki rengi alıyor. Geniş uçlu fırçası sayesinde ojeyi sürmek çok pratik! Oldukça da hızlı kuruyor. Üst cila uygulamadan bile 3 güne kadar dayanıyor, uçlardan neredeyse hiç soyulmuyor; yani kalitesi oldukça iyi.



Günün ojesi, kazağı, saç uçları ve yüzüğü:)


Essie sevenlere ve güzel bir kırmızı-bordo arayışında olanlara önerebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top