13 Ocak 2014 Pazartesi

0

NOTD: Orly Lollipop

Scroll down for English, please;)

Yeni haftadan herkese merhaba! 
Gri bir Ankara sabahını aydınlatmanın yolu elbette renklerden geçiyor;) Bugünün ojesinin işlevi de bu. İçimizi ısıtmak, günümüzü pastel lila tonuna boyamak;) 

Orly Lollipop yazısını burada okuduğunuz blogger etkinliği hediyelerimizdendi. Rengi itibariyle baharlık gibi gözükse de kış günlerini eğlence katmak için de sürülebilir. Bu ojenin rengi momiji Loreli Love'ın da tarzını tamamlayacak nitelikte;)

Hello everyone, 
Today's post is all about coloring a foggy, cold winter day! I will share my latest manicure with you. I applied 2 thin layers of Orly Lollipop on my nails. It is a fantastic lilac shade that gets fully opaque at the second layer. There is almost no brush stroke. And it dries very quickly. Even my momiji Loreli Love approved the product just because she likes that kind of lilac-purple colors;) By the way, the colour might be considered to match with spring-summer time but I do believe that we should cheer dark winter days with such pastel shades! ;)

You can see the photos below. Hope you like! Have a happy week!


Baz oje sürmeksizin iki ince kat uyguladım. Oldukça hızlı kuruyor. Fırça izi yok denecek kadar az.İkinci kat da güzelce opaklaşıyor. Rengini görebilmeniz açısından iki farklı ışıkta çektim. Kremsi yapıda ve güzel bir oje.


Orly markasının ojesini ilk defa test etme şansı buldum. Bence yapısı da, kalitesi de gayet iyi. İleride farklı renklerini de satın alabilirim.


Sizler ne düşünüyorsunuz? Sevgiler;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top