10 Ocak 2014 Cuma

0

Zara 2014 Elbise Modelleri

zara, elbise modelleri, 2014 elbise modelleri, şifon elbise, dantelli elbise, gece elbisesi, kısa elbise, çiçekli elbise, yazlık elbise


Zara, yeni yılın ilk elbise koleksiyonu ile karşımızda. Marka 2014 yılına özel elbise modelleri ve gece elbiselerini vitrinlere dizmeye başladı bile. Eğer şehirli ve modern elbiseler arıyorsanız bulabileceğiniz en şık koleksiyon Zara'dan.



Bende bu eşsiz koleksiyondan beğendiğim parçaları sizler ile paylaşıyorum. Zara 2014 elbise modellerinde, zara'nın tarzını aynen koruduğunu, sade, düz kesim elbise modellerinin bu senede Zara mağazalarında bizleri beklediğini söyleyebilirim. Genel olarak, siyah, beyaz ve pastel tonlarında çok şık elbise modellerini bu koleksiyonda bulabilirsiniz.



Yılın modası, dantelli elbiseler, jarse elbise modelleri, şifon elbiseler, puantiyeli elbise modelleri, transparan ve tüllü elbise modelleri, desenli ve baskılı elbiseler, koleksiyonunun diğer modelleri oluyor. Günlük giyim için özellikle çiçekli zara elbiselerini tavsiye ederim. Gece elbiselerinde ise, düz dikiş modelleri, sırt dekolteli elbiseler, transparan parçalı siyah zara elbiseler doğru bir seçim olacaktır.








































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top