9 Haziran 2011 Perşembe

0

EN SIK CIFT: OLIVIA PALERMO & JOHANNES HUEBL

Yillardir uyumlu tarzlariyla konusulan Victoria-David Beckham'i artik golgede birakan bir cift var. Olivia Palermo ve erkek arkadasi Johannes Huebl her karede nekadar uyumlu ve stil sahibi bir cift olduklarini kanitliyorlar. 
Lisede ayni okula giden Olivia ve Johannes, uzun zamandir internet sitelerinde yapilan "en sik cift" anketlerinde birinciligi kimseye kaptirmiyor, cunku onlarda tam da insanlarin gormek istedigi isiltili cift imaji var. Oyle ki bunu fark eden bircok firma bu ikiliyi cekimlerinde kullanmak icin yarisiyor.
The City adli reality show programi ile tanidigimiz Olivia Palermo herzaman kendine ozgu tarziyla unlulerin icinde en dikkat ceken isimlerden, modaya karsi ozel bir yetenegi ve ilgisi oldugu gozlerden kacmiyor.  Son uc yildir birlikte oldugu Alman model Johannes Huebl da degisik stiliyle dikkatleri uzerine topluyor. 
Kisa pacali pantalonlari, renkli coraplari, kareli gomlekleri ve davetlerde tercih ettigi renkli ceketleri ile son zamanlarda gordugum en sik erkeklerden..










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top