12 Haziran 2011 Pazar

0

Thanx & Co'nun renkli dünyası!

 Thanx&Co markasi ile tanismam ben burada yokken supriz sekilde odami yenileyen Annem sayesinde oldu.. Yukarida resimde gordugunuz yastiklari ve rengarenk yatak ortumu gorunce asik oldum. Renkli giyinmeyi cok seven bir insan olarak birde moda asigi olan benim odama pek yakisti Thanx&Co'nun eglenceli urunleri. Bu fikirle yola cikarak Thanx&Co'nun Ulus'da bulunan sirin mi sirin ofislerini ziyaret ettim.
Thankx&Co'nun kuruculari Melda Aksu, Zeynep Ilicali ve Emrah Kutlar getirdikleri ürünler kadar güzel ve eğlenceliler.
Thanx&Co markasi cok yeni bir marka. Yurtdisindan farkli markalarin eglenceli urunlerini bir araya getiriyorlar. Markalarinin en onemli ozelligi ise kazanclarinin belli bir kismini yardim icin ayirmalari. Markanin ortaklarindan Melda Aksu, getirdikleri markalar arasindan en one cikan markalari olarak Bokja’yi gosteriyor. Bokja tasarimlarini Beyrut’tan ozel olarak getirdiklerini soyluyor. 
  Benim Thanx&Co’nun icinde barindirdigi markalar arasindan en cok ilgimi ceken Anthropologie markasi oldu. Anthorpologieyi eminim hepiniz bir yerlerden duymussunuzdur. Amerika’nin ozellikle genclere hitap eden ender markalarindan biri. Anthropologie sadece bir giyim markasi degil ayni zamanda aksesuar ve ev dekorasyonu konusundada cok basarili bir marka. Yukaridaki resimde gordugunuz ve benimde odamda bulunan yatak ortusu Anthropologie’den.. 




Veeee işte beni bitiren lamba! Moda ve ayakkabı delisi bir kiz için bu ayakkabılarla süslenmiş lamba nasıl bir şeydir?!


Ofisden iceri girdiğimde gözüme kestirdiğim ve “favori” belirlediğim bir çok parca oldu. Bunlardan bir tanesi yukarıdaki resimde göreceğiniz gerçek kot pantalon görünümüyle yapılmış sandalyeler oldu. Bugun bir ofisim olsa sanırım buradan alacağım ilk parçalar bu sandalyeler olurdu :)

Ve diğer favori parçalarım..


Bir daha ki New York seyahatimi bu cantayla gerceklestireceğim :p


Thanx&Co aynı zamanda bir mimarlik firmasi. Proje olarak restoran, otel, rezidans, evlerin iç giydirmelerinide yapıyorlar. Ve bizlerin en çok ilgisini çekeceği yenilik ise genç tasarımcıların ürünlerini kendi öfislerinin içinde satacak olmaları. Bu renkli dünyayı ziyaret etmek isteyenlere adresi:
Adnan Saygun Cad. 42/B, Ulus, Istanbul Tel: 0212-2797060
Bu arada beni ağırlayan ve ofisinin kapılarını açan Zeynep Ilıcalı ve Melda Aksuya teşekkür ediyorum :)
 Zeynep Ilicali - Melda Aksu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top