26 Haziran 2011 Pazar

0

ROSIE HUNTINGTON'IN SECIMLERI

Victoria's Secret mankeni olarak tanidigimiz Rosie Huntington-Whiteley son olarak Megan Fox'un yerine Transformers serisinde kadin oyuncu olarak yer aldi. 
Kisa surede guzelligi ve giyim tarziyla en cok konusulan isimlerden biri haline gelen Rosie Huntington "Transformers: Dark of the Moon" filminin galalarinda, basin tanitimlarinda ve katildigi talk showlarda birbirinden guzel secimler yapti.

Filmin Moskova basin tanitiminda spring 2011 sezonundan derin bacak yirtmacli neon pembe Michael Kors elbisesi ile muhtesem gorunuyor. 
Fall 2011 sezonundan sirt dekolteli gumus Naeem Khan elbisesi ile dun aksam yeni filmi Transformers'in Berlin Galasi'na katildi.
Siklikla bacak dekoltesi tercih eden Rosie Huntington filmin Rio'da basin toplantisinda ise fall 2011 sezonundan siyah sifon detayli Michael Kors elbisesi ile tek kelimeyle sahane olmus. Kiyafetini tamamladigi pre-fall 2011 sezonundan Michael Kors sandaletleri de kiyafetine modern bir hava vermis.
Moskova Galasin'nda ise elbise ve ayakkabi tercihini Gucci'den yana yapan Rosie Huntington duz fonlu saclariyla hem sade hem de cok sik olmayi bir kez daha basarmis.

Taba rengi orgu Salvatore Ferragamo elbisesi, Michael Kors sandaletleri ve Burberry cantasiyla filminin tanitimi icin Rio'ya gelen Rosie Huntington yine cok guzel gorunuyor.
New York'da "Late Night with Jimmy Fallon" talk showuna katilan Rosie Huntington Dolce&Gabbana yelek ve pantalonunu Jimmy Choo "Lance" modeli sandaletleri ile tamamlamis. Komple siyahlar icinde de muhtesem olmus.
Filmin tanitimi icin "Late Show with David Letterman" talk showunda ise fall 2011 sezonundan ten rengi Michael Kors pantalon ve bluz tercih etmis.
Berlin'de filmi basin toplantisina katilirken ise bordo Stella McCartney elbisesi, ten rengi Christian Louboutin stilettolari ve JewelMint kolyesi ile kendi tarzina uygun sade ve sik bir secim yapmis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top