4 Haziran 2011 Cumartesi

0

kıymalı ıspanaklı milföy mantıları (börek)

hafta sonunda sizleri pratik ve lezzetli görüntüsü hoş bir börecikle ağırlıyorum:) hafta sonu kahvaltılarınıza da alternatiftir kendileri..

malzemeler
250 gr ıspanak yaprağı (yarım demet)
100 gr kıyma
1 adet kuru soğan
2 ym kaşığı zeytinyağ
karabiber
tuz
milföy

hazırlanışı
Soğanı yemeklik doğrayın zeytinyağında soteleyin kıymayı ilave edin kavurun ıspanağı, karabiberi ve tuzu ekleyip karıştırın ocaktan alın.
Milföyleri büyük karelere bölün iç harçtan koyun mantı gibi uçlarını yukarıda birleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp isteğe bağlı çörek otu serpin. 200C fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top