5 Haziran 2011 Pazar

0

MTV MOVIE AWARDS 2011 KIYAFETLER

Gectigimiz saatlerde gerceklesen "MTV Movie Awards" odul toreninde bircok isim sikligiyla geceye damgasini vurdu. 

   Kirmizi halida Balmain'e pek rastlanmiyor, ama MTV Movie Awards'da uc kisinin Balmain giymesi beni sasirtti. Balmain'i son yillarda farkli cizgisiyle fazlasiyla iddiali bir marka haline getiren Christopher Decarnin'in Balmain'den ayrilmadan once yaptigi son koleksiyondan secilen bu kiyafetler tek kelimeyle muhtesemler.
   Leighton Meester gumus rengi elbisesini Pierre Hardy sandaletleri ile tamamlamis. Daginik gorunumlu saclariyla bu abartili kiyafeti sadelestirmeyi basarmis.
   Twilight filmleriyle unlenen Kristen Stewart Balmain'in kirmizi komple cengelli ignelerle birlestirilmis inanilmaz bir el isciligine sahip straplez elbisesini siyah Louboutin stilettolsri ile tamamlamis.
   Gecenin sunucularindan Mila Kunis tercih ettigi Balmain etek ve bluz ile cok feminen ve tarz gorunuyor.

Blake Lively son gunlerin suphesiz en populer ismi, bu goruntusuyle de neden bukadar konusuldugunu kanitliyor. Bence gecenin en sade secimi olan mavi Michael Kors elbisesi, mor Louboutin stilettolari, Lorraine Schwartz bilezikleri, bakisi ve durusuyla ben burdayim diyor..
Brooklyn Decker'in no:21 payetli uzun kollu elbisesi bana son derece siradan gelse de elbiseyi guzel tasimis ama o siyah ayakkabilar hic olmus mu?
Nina Dobrev'in secimi George Chakra'dan yana olmus, elbisenin rengi ve boyu klasik olmasina ragmen altin rengi fiyonklar elbiseyi genclestirerek yasina uygun bir goruntu katmis.

Emma Stone pre-fall 2011 Bottega Veneta elbisesi ve turuncu Bottega clutchiyla daha yaza yeni girmisken kisin habercisi gibi duruyor. 
Ben artik Herve Leger'in bu modelini gormekten biktim, o kadar guzel ve iddiali modelleri varken bu kadar sade olanlari artik tercih edilmemeli. Amanda Bynes'in Chanel clutchi ve turkuaz puskullu Louboutin'leri de birbiriyle cok alakasiz duruyor.
Emma Watson'in beyaz vatkali mini Marchesa elbisesi sade ve sik bir secim olmus, ayakkabi tercihi ise Brian Atwood'dan yana olan Emma acilen saclarini uzatmali..

Son zamanlarda stiliyle cok begendigim Rosie Huntington geceye Dolce&Gabbana fall 2011 sezonundan zebra desenli elbisesi ve Sergio Rossi sandaletleri ile katilmis. Elbisenin boyunu defiledekinin aksine kisaltarak giyen Rosie Huntington elbiseye modern ve dinamik bir hava katmis.
Selena Gomez genc yasina ragmen son zamanlarda cok guzel kiyafet secimleri yapiyor. MTV gecesinde giydigi Giambattista Valli'nin spring 2011 koleksiyonuna ait acik renklerdeki bu kiyafeti saci ve teniyle cok uyumlu duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top