1 Eylül 2012 Cumartesi

0

DIY Corner | Denim Shirts



It has been years since denim shirts placed in our wardrobes. I think they are still our favorite pieces. Day by day, they renewed acc. to the season and for this season they are inspired by season trends-for sure:) Studded, embellished, applique... Most of them are inspiring and they let us do them ourselves. I got some ideas for you.
Denim gömleklerin tekrar hayatımıza girmesinin üzerinden yıllar geçmiş olsa da hala çoğumuzun vaz geçilmezleri arasında. Her sene yeni bir yüzle ortaya çıkan bu gömlekler ise bu sezonun bir çok trendinden ilham almayı ihmal etmedi. Zımbalı, taşlı, işlemeli... Neyse ki bir çok model bize ilham veriyor ve eski gömleklerimize diy projesi gözü ile bakmamızı sağlıyor. İşte sizin için seçtiğim bir kaç fikir.



You can find materials as studs or buttons in your local stores and glue or stud them on your shirts. You can sew a scarf or piece of fabric on it.
Beşiktaş'ta ya da Eminönü'nde(ya da şehrinizde bu tip malzemeleri satan dükkanlarda) bulabileceğiniz hazır zımbaları, taşları gömleğinizin yakasına ya da cebine yapıştırın gitsin.El dikişi ile haledebileceğiniz diğer bir fikir ise şal ya da fazla kumaşlarınızı gömleğinize dikmek. 


You can find these denim shirts in almost all rtw stores or brands. If you wish just buy them.
Neredeyse tüm hazır giyim mağazalarında denim gömleğe rastlayacaksınız. İsterseniz bu mağazalara girip bu gömleklerden bir tane edinebilirsiniz. 


And this last idea is one of my favorite diy denim projects.It is from the blog, HWF. I think you all know this blog:)
Anyway, I hope I give some ideas. Now stop watching tv and just create one. And send me an email if you do it:)
Best
HWF... Bu blogu duymuş, görmüş, okumuş olduğunuzu tahmin ediyorum. Süper fikirler olduğunu söylememe gerek yok sanırım:) Bu gömlek ise şimdiye kadar en beğendiğim diy denim projesi.
Haftasonunu evde geçirmeyi planlıyorsanız televizyon karşısında mayışmak yerine yeni bir gömlek yaratın. Hatta yaptıklarınızın fotoğraflarını çekin bana gönderin:)
Sevgiler
 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top