1 Eylül 2012 Cumartesi

0

Yeni sezona hazırlıklar

Ben bu bloğu haftada bir, biriktirip sunarım diyordum ama, yok ı-ıhh, Kendimi bir tutsam her şey yolunda gidecek ama daha öncede bahsettiğim gibi 4 ayın patlaması bunlar :) Ama illa ki durulacağıma inanıyorum. Bugün Balıkesir'imizin nadide yeri olan Yay/ada'ya dostum Zeynep ile sohbet etmeye gittik. İki saat süren, çenelerimizin yorulduğu bu buluşmadan sonra hadi bir gezelim dedik. Listemde sadece ruj vardı, gerçekten! Ama ortaya çıkan sonuç bu; 


Evet gelelim ayrıntılara;
- Kolyeler KOTON'dan ve inanılmaz bir indirimde şuan. Bence hemen koşmalısınız, çünkü zamanında aldığım 30 tl'lik kolye şu anda 10 tl'ye düşmüş durumda. Hele ucundaki tarak ve ruj olan kolyeyi kim görse "İşte bu Mine için!" derdi.
- Alışverişimin tek amacı olan ruj; FLORMAR'dan, numarası 519. "Hürrem ruju" olarak ta biliniyor :) Sürünce doğal bir görünüş elde edebilirsiniz.
Flormar'a her geldiğimde bir tane oje almadan geçemem. Bu benim için bir uğur gibi bi şey oldu. Bugün ki ojemiz de neon sarı renginde. Beyaz veya siyah salaş kazağa güzel durur diye düşünüyorum.
- Ve son olarak topuklu ayakkabımız DEICHMANN'dan... Bu topukluyu resmen bir yıldır izliyordum ve Zeynep'in "Mineeee bak burada sana göre bir şey var!" demesiyle indirimde olduğunu gördüm. Tabi ki de, üstüne atladım :) İçinde pembeyi barındırması benim için yeterli. Deichmann'da bazen çok güzel ayakkabılar uygun fiyata olabiliyor, izlemede kalın.

Bugünlük bu kadar, kendinize cici bakın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top