25 Aralık 2012 Salı

0

2012 'yi Güzel Bir Hediye ile Kapatalım..

İnsanın okuyucusu için alışverişe çıkması çok keyifli :) Keyifli diyorum ama aynı zamanda da fena bir stres yaşadığımı itiraf etmeliyim. Hem herkese hitap edecek hem kaliteli olacak hem de her tarza uyacak bir parça bulmak sandığım kadar kolay değilmiş :)


Nihayet Beymen 'de şirin mi şirin Moschino 'nun kalp formlu kutu clutchını buldum. Zaten görür görmez işte budur dedim. İsterseniz elinizde taşıyabilir isterseniz uzun ince zinciriyle omuzunuza asabilirsiniz. İçine fazla birşey koyamazsınız. Tipik bir minaudiere. En fazla kimlik, anahtarlık ve incecik minicik bir cep telefonu alabilir. 

Gelelim çekilişe katılmak için gerekli olan şartlara..Sizlere beni şurdan burdan takip edin demeyeceğim :) Sadece 3 soruya cevap vermenizi istiyorum.
  
* Sizce 2012 'in en akılda kalıcı kıyafeti ? 2012 senesini moda anlamında düşünürsek kafanızda beliren ilk kıyafet hangisidir ?

* 2012 senesinin En Şık Yabancı Ünlüsü ? 

*2012 senesinin En Şık Türk Ünlüsü ?

Bu sorulara verdiğiniz cevaplar sayesinde 2012 'nin son postunu sizler yazmış olacaksınız. 

Ve işin en dikkat etmeniz gereken kısmına geliyorum. Adsız yazılan yorumlar yayınlanmayacak. Mutlaka yorumunuzda bir isim olmalı. Ve bunun yanı sıra geçerli bir mail adresi. Adsız yazdığınız yorumun içinde adınızın ve mail adresinizin yazması yeterlidir. Tekrar ediyorum. Yorumunuzun içinde adınız ve mail adresiniz yoksa yorumunuz yayınlanmayacaktır. Kazananana mail yoluyla ben ulaşacağım. Mail yoluyla verilen hiçbir cevap geçerli değildir.

Çekilişe katılmak için 30 Aralık Pazar Saat 23:00 'e kadar vaktiniz var. Süre bitiminde Random.Org 'un belirlediği numaranın karşılığı hangi yoruma aitse kazanan şanslı belirlenmiş oluyor. Bu çekiliş herkese açıktır. Dünyanın neresinde olursanız olun farketmiyor. Kargo ücreti bana ait !

Yorumlarınızı keyifle okuyacağım. Şimdiden herkese bol şans dilerim :)

* Çekiliş gününe kadar post olmayacak. Bu süre zarfında gerçekleşen davetlerden şık bulduğum isimleri instagram ve twitter hesaplarımda paylaşmaya devam edeceğim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top