26 Aralık 2012 Çarşamba

0

Daha iyi vücutla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

Kendinize olan güveninizi geliştirmek için işe önce görünümünüzü değiştirerek başlayın!

Karşınızda bir çok yönüyle size benzeyen bir kadın var. Fakat, sanki sizden biraz daha iyi. Sizin bir üst versiyonunuz gibi. Bu sizin olabileceğiniz biri. Peki, çıplak vücudunuzun mükemmel olması sizi neden daha iyi hissettirir?

Kendinize olan güveniniz artar
Vücut görünümü üzerinde çalışan uzmanlar, görüntümüz hakkında ne kadar subjektif olduğumuzu araştırmaya devam ediyorlar. Ruhsal yenilenmemiz, ancak sürekli aklımızı kemiren, her ne kadar örtmeye çalışsakta aklımızın bir yerinde var olan kötü göründüğümüz hissini ortadan kaldırır ve vücudunuz güzelleştikçe yavaş yavaş kendinize olan güveniniz artar.

Daha ateşli bir seks hayatınız olur 
Cinsel ilişkiye girmeden önce üzerinizdekileri çıkartmak için psikolojik olarak kendinizi hazır hissetmeniz çok uzun zamanınızı alıyor olabilir. Kendinize olan güvensizliğiniz ve çekinceleriniz karşı tarafa yansıdığında çift olarak çok monoton bir cinsel hayata sahip olabilirsiniz. Bu nedenle vücudunuz istediğiniz ve hayal ettiğiniz ölçülere kavuşmaya başladıkça partnerinizin karşısında kendinden daha emin ve vücuduna tam anlmıyla güvenen bir kadın duruyor olacak. Bu da onu daha çok heyecanlandıracak.

Yağları yakmış, düzgün ve şekilli kaslara sahip olacaksınız 
Uzmanların kadın vücudu üzerinde yaptığı araştırma sonuçlarına göre daha çok demire sahip olmalısınız. Fakat bu beslenmenizde değil, ellerinizde. Haftada 2 kere yapacağınız egzersizle beslenmenizden tek bir kalori bile eksiltmeden yağlarınızı yakmış olacaksınız. Bu da vücut hatlarınızın daha şekilli halde olmasını sağlayacak. Böylece istediğiniz görünümü yakalamaya başladıkça kendinize olan güveniniz daha çok artacaktır.

Daha uzun gözükecek ve daha emin olacaksınız
Daha güzel ve iyi görünmek için yapmanız gereken en önemli şeylerden biri, dik durmanızdır. Dik durduğunuzda, çıplak vücudunuzda ilk dikkatinizi çekecek olan boynunuz daha uzun olacak. Bunun için otururken de dik oturmaya özen gösterin. Hanımlar, dik durun, popo dışarıda, omuzlar dik.

Daha uzun, sağlık ve mutlu bir hayata sahip olacaksınız
Vücudunuzu şekle sokmak için ister istemez sağlıklı bir hayat tarzı benimseyeceksiniz. Spor hayatınızın önemli bir kısmını kaplıyor olacak. Besinlerinize her zamankinden daha fazla özen göstereceksiniz. Bunlar yeterince vaktinizi alacağından, olumsuz düşüncelere zaman ayıramayacak ve böylece zihnen de arınmış olacaksınız. Kendinize olan güveninizin artması, sizi istediklerinizi ertelemeden o an yapabilemenize olanak sağlayacak. Bu da hayattan eksik kalmamanızı sağlar.

Kaynak: HT Hayat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top