9 Eylül 2013 Pazartesi

0

ADIDAS T-SHIRT MODELLERI

2014 yılının en trend adidas bayan tişörtlerini sitemizde bulacaksınız yaz ayları gelince kışlıklardan hemen kurtulmak isteriz yaz sıcağında bizleri daha serin tutacak terletmeyen kıyafetlere ihtiyaç duyarız bunlardan önde gelenide şüphesiz ki adidas tişörtlerdir. Özellikle bayanların çok ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bu adidas tişörtleri çok beğenecek ve bir kaç tanesine sahip olmak isteyeceksiniz. Yazlık bayan adidas tişörtleri fiyat açısından da diğer markalardan aldığımız kıyafetlerimizden daha uygundur aynı zamanda yıkanması kuruması ve genellikle ütü derdinin olmaması insanı tişört kullanmaya teşvik ediyor. Yazın çok sık karşılaştığımız sıkıntıdan biriside şüphesiz ki terlememizdir yüzden alacağınız tişörtlerde dikkat etmeniz gereken bir hususta sentetik kumaşlardan hazırlanan penyeleri tercih etmemenizdir, bu nedenle sizlerin kaliteli ve uygun tişörtler için adidasa bekler sizde kendi tarzınızı yaratarak özellikle de sporcuların giyindiği bu markaya bayılacaksınız. Senelerdir hiç vazgeçilmeyen bir marka haline gelmek de sitamiz de yer alan modelleri gördüğünüz de buna inanacaksınız. Kalite ve şıklık konusunda inanılmaz bir markadır tişörtleri de bir o kadar farklı ve sizlerin bedenlerine hiç ummadığınızdan daha fazla yakışacaktır. Bu yılın en fazla ilgi gören ve en muhteşem tişörtleri sizler le birlikte sitemiz de bulunan modellere bayılacağınızdan eminiz.

Adidas bayan tişörtleri arasın da en çok ilgi gören model sizler ile birlikte foforlu pembe renginden yapılma adidas amblemi bulunan çok şık bir tişört ve genç bayanlara da farklı bir hava katacak ve yanlarına da çizgiler tercih edilen tasarımı adidasın her mağazasın da bulabilir kullanırken de keyfini çıkarabilirsiniz. Gerçekten çok rahat bir model.


Sade tasarımları da sevenleri unutmayan adidas markası gerçekten şık ama sade bir tişört modelini sizlere sunuyor. Yaka kısmı geniş olurken bir belin alt kısmına karda uzanıyor. Sizler de koyu renklerin üzerine bu tasarıyı kullanabilir şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Kol tarafı da yarım olarak yapılmak da renk olarak da farklı bir renk tonu kullanılmak da.


Mor renk bayanların çok severek tercih ettikleri bir modeldir.yanları ise üç çizgiden yapılma daha koyu bir mor rengi ile işleniliyor sizler de üzerinize giydiğiniz de farkı görecek ve adidas yazısı da aynı zaman da turuncu rengin göz alıcı tonları ile sizler ile buluşuyor içi de sizlerin rahatı ve zevki için yapılmış giydiğiniz de göreceksiniz.


Siyah renk her kesin beğendiği ve her zman da kıyafet olarak çok kullanılan bir siyah model de adidas tişörttür üzerindeki amblem ise her renkten tonlar ile yapılıyor ve mavi ve pembe de bu tonların için de ve gerçekten adidasın yaptığı farklı tasarımlardan biri arkası da düz sade siyahtan yapılmış. Sizler de giymek istiyorsanız sizleri adidas mağazalarına bekleriz.


Lacivert renge sahip olan bu tişört yan tarafları üç çizgiden yapılma mavi renkte çizgiler ile yapılırken adidas amblemi de sarı renkten tercih görmüş uzun olan bel kısmını da kapatan bu model sizlerin bedenlerine çok yakışacaktır eminiz adidasın zaten bütün tişörtleri kaliteli ve her zevke de uygun modeller mağazada yer alıyor gittiğiniz de sizler de bunun farkına varacaksınız.


Turkuaz renkli bu model askılı olurken sizler de genç bayanlar bayılacaksınız her yerde bulamayacağınız sadece adidas mağazasına özel bu tişört hem sıcak yaz ayların da sizlerin yanın da olarak terlememenizi ve yazı rahat geçirmeniz de az da olsa bi fayda sağlayacaktır yazın en rahat edeceğiniz tişört bu mağazada.


Lakos tarzı bu model adidasın güzel modellerinden biri ilk resim de kırmızı renk hakim iken ikinci renkte ise çizgili ve beyaz yeşil çizgilerden yapılıyor altına giyeceğiniz çok şık pantolonlar ile sizler de harika görünerek yazın tadına varabilir bir yere giderken de şıklığınızı konuşturabilirsiniz bu sizin eliniz de.


Çok seveceğiniz bu modeli eğer çok beğendiyseniz sizleri adidas mağazalarına bekleriz hem de çok da uygun fiyatlar ile sahip olarak hem çok fiyatlı olmayarak hem de şık olabilirsiniz sizler de denemeli ve görmelisiniz ayrıca siyah rengi olduğu gibi pembe rengi de olan bir marka lakostur.


Sade siyah renkler de giyinmeyi seven bayanlara yönelik bu tasarıma bayılacaksınız en trend ve en şık siyah tişört modelinin yanı sıra bu yılın en çok da satan modelleri arasın da da yerini alan bir tişört olmak da sizler bu zevke varmak istiyorsanız yapacağınız tek şey adidas mağazasının kapılarını açmak olacaktır.


Bu modelde ki tişörtler yazın gerçekten de en çok kullanılan tişörtleri olmuşlar hem renkleri hem de kullanım açısından gerçekten bayanların vücutların da inanılmaz duruyor ve sakın kaçırmayın ambleminin ise yan tarafta olduğu bu modeli çok severek ve hiç de üzeriniz den çıkarmak istemeyeceğiniz modeldir.


Bu yazın favori renkleri de sırıtan ve fosforlu renklerdir sarı renk üzerine yapılan siyah üç çizginin yanı sıra bir de yapılan dizayn de gri renkten de faydalanılmış yeni nesle uygun trend bir modeldir özellikle de sporcular bu tişörtler bayılacak ve zaten sporda da en çok kulanılan tişörtler adidas mağazasından alınmak da.


Açık renkli bu lakos modeline bayılacak ve şık ve eskitme pantolonlarınız ile de farklı bir uyum yakalayacaksınız adidas yazısı ise renkli tonlardan yapılıyor üç tane de düğmesi olan bu tişörtü yazın giymekten çok hoşlanacaksınız ayrıca çok kaliteli olduğundan sizleri terletmeyecektir bu nedenle yazın en çok giyilen modellerden.


Siyah renk zaten en çok giyilen ve bayanların en sevdiği renklerden biridir ön yaka kısmından başlayan uzun üç çizgi ise ilk bakıldığı andan itibaren dikkat çekiyor ve bayanlarda dikkat çekmeyi çok severler bu nedenle tam size göre bir adidas bayan tişört modelidir denemelisiniz ve şıklığınız konuşturmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top