21 Eylül 2013 Cumartesi

0

Favori Yüz Bakım Ürünlerim




Merhaba!

Favori saç bakım ve favori vücut bakım ürünlerimden sonra bununla ilgili en son yazım olan favori yüz bakım ürünlerime geçiyorum.

Diğerlerinde olduğu gibi bunlarda,
öğrenciler ve uygun fiyatlı ürün isteyen için gayet güzel ürünler.





1. Yüz fırçası; Gratis'ten almıştım. Yumuşacık, yüzünüzü hiç acıtmıyor. Yüzümdeki makyajı derinlemesine çıkarıyor. Yüz için olan ipek keselerden de alabilirsiniz.
Fiyatı; 1,75 tl.

2. Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Arada - Temizleme + Peeling + Maske; Hem temizleme jeli hem peeling, hem de 20 dakika bekleterek maske şeklinde kullanabilirsiniz.
Fiyatı; 16 tl.

3. Diadermine Arındırıcı Yüz Yıkama Kremi; sabunsuz formülüyle cildi kurutmadan, derinlemesine temizlik sağlıyor. Su ile köpürtülen kremsi dokusuyla cildi nazikçe arındırıyor.
Fiyatı; 11,25 tl.

4. Nivea Canlandırıcı Temizleme Jeli; Yüze verdiği ferahlığı çok seviyorum. Kokusu çok taze. Makyajımı çıkarırken yüzümün doğal nemini koruyor. Nefes aldığını hissedebiliyorum.
Fiyatı; 18,90 tl.

5. Diadermine Parlamayı Giderici Tonik; Yüzümü güzelce temizledikten sonra bu tonik ile hem canlandırıyorum hem de matlaştırıyorum.
Fiyatı; 20 tl.

6. Bioderma H2o; Ta-pı-yo-rum. Özellikle göz makyajını çıkarırken bu kadar mı mükemmel olur. Bütün bloggerların taptığı makyaj temizleme suyu Bioderma H2o'yu kampanyalı bir yerde görürseniz hiç durmayın, hemen alın. Bununla ilgili ayrıntılı yazım burada. Çıkartırken nasıl uyguladığımı anlattığım bir yazı da yazabilirim, eğer isterseniz.
İndirimli fiyatı; 5 tl.
Normal fiyatı; 47,50 tl.

7. Dead Sea Spa Magik Zengin Nemlendirici Gündüz Kremi ve Güneş Koruma Kremi; En sevdiğim ürünlerden oldular. Özellikle gündüz kremi mükemmel nemlendiriyor. Makyajıma başlamadan önce baz olarak kullanıyorum. Güneş koruma kremini ise yazın kullandım ve memnun kaldım. Doktorun yazdığı ürünler olduğu için fiyatları biraz tuzlu. Cilt tedavisi gördüm biliyorsunuz, yazısı burada.
Fiyatı; 70 tl ve 60 tl.


Sizin yüz için favori ürünleriniz neler?


Sevgilerimle,
Mine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top