7 Eylül 2013 Cumartesi

0

Festival Stili Nasıl Oluşturulur?

     Yakın zamanlarda Rock' n Coke Festivali varken, aklıma festival stiliyle ilgili bir yazı yazmak düştü. Festivallerin rahat ve bohem havasını kıyafetlere yansıtmak, en büyük etkenlerden biri. Öyle ki, bu ruhu yaşamak için bile festivale gidilebilir bence:) Festival stili oluştururken olmazsa olmaz bazı parçalar var ki, bunlar olmadan festival stili düşünülemez. İşte festival stili oluştururken kullanmanız gerekenler;
  • Festival stili deyince ilk olarak; akla rahatlık gelir. Bu yüzden rahatlığın başrolündeki jean şortlar festival stillerinin vazgeçilmez parçalarıdır.
  • Diğer bir anahtar parça ise, basic ancak mottosu olan tişörtlerdir. Tişörtleriniz çocukluğunuzdan klmış eski görünümlü olabilir, ancak üzerinde bir motto barındırması ve belinden bağlanması onu festivale uygun hale getirecektir.
  • Püsküllü bot ve çantalar, festival stilinin olmazsa olmazlarındandır. Bohem havanın baş mimarı bu parçalardan en az birini kullanmanız festival stiline yaklaşmanızı sağlayacaktır.
  • Festival stillerinde kıyafetler sade ve salaştır ancak onları bolca aksesuarla tamamlamak gerekir. Takabildiğiniz kadar aksesuar takmanız, özellikle aztek deseni gibi bohem havadaki aksesuarlara önem vermeniz gerekir.
  • Festivalde saçlar da rahatlıktan nasiplenir. Mümkünse, şapka, saç bandı, bandana veya taç gibi saç akseauarları kullanmaya çalışın.
  • Son olara, festivallerin olmazsa olmazı güneş gözlükleridir. Ancak, güneş gözlüklerinde genellikle kemik değil metal çerçeveler tercih edilmelidir. Yuvarlak, aviator veya clubmaster festivallerde en çok tercih edilen modellerdir. 

      Festivallerin olmazsa olmaz parçaları bunlar. Ancak bunların hangilerini ve nasıl kullanacağınız tamamen sizin stilinize ve zevkinize kalmış. En önemlisi festivallerde eğlencenin dibine vurmaktır:) Ben kıyafet konusnda kararsızım diyenleriniz için ise, örnek alacağınız stiller aşağıda. Festivale gideceklere, gitmeyi düşünenlere iyi eğlenceler:)






































 Görsel: pinterest






Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top