23 Eylül 2013 Pazartesi

0

Kendime Minik Bir Hediye & A gift from me to myself

Scroll down for English, please:)

Herkese merhabalar, 

Mutlu bir hafta diliyorum. Yeni haftanın ilk konuğu kendime dün aldığım bir hediye. Arada sırada kendimizi de şımartmamız lazım, değil mi ama? 

Dün Tunalı'da dolaşırken çok sevdiğim aksesuar mağazası Yells'e de uğradım. Yine rengarenk, cıvıl cıvıl rafların ve askıların arasında kendime bir bileklik seçtim.

Hello all,

Have a happy week! I would like to share a little gift that I bought for myself. We all should indulge ourselves sometimes, right? ;) Here in Ankara I like stopping by an accessory boutique that is called 'Yells' . The shop is always colorful with many many necklaces, bracelets, bags, belts, rings, hats, etc. This time I have chosen another charm bracelet. It is surrounded by bird, heart, cookie man, cat etc charms and blue beads. You can see the details below. I preferred to take photos with red rose details. I hope you like! Loves;) 


Notalı, kuşlu, kalpli, kurabiye adamlı, boncuklu, bir sürü bir sürü charm'lı şık bir bileklik. Koyu kırmızı ipiyle de sonbaharda çok sık tercih edeceğim bir model.





Hızımı alamadım boynuma da doladım;)


Hatta o kadar çok sevdim ki bileklikten kalp yaptım;) Yani ben kalp bu bileklik. 


Beğendiniz mi? Sevgiler;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top