2 Eylül 2013 Pazartesi

0

TOMS AYAKKABI MODELLERI

İlk çıktığı günden itibaren hayranları da günden güne artıyor Toms'un. Ürettiği keten ayakkabılar ile bir anda tüm dünyada bir çılgınlık halini alan Toms trendi ülkemizde de oldukça beğeniliyor. Ayakkabı modellerine özgürce desen veren ve kendine özgü ayakkabılar üretmeye başlıyan Toms hayranlarının beğenisini kazandı.

Özgürlük ruhunu ön plana alan ve ayakların günün her anında rahat olacağı bu ayakkabıların içinde sizde kendinizi özel hissedeceksiniz. Her sezon yepyeni yüzlerce model ile sevenlerini güldürmeyi de başarıyor. Bohem hayatın rahat görünümüne tam adapte olan Toms ayakkabıları Türkiye'de Vakkorama ve Beymen mağazalarından edinebilirsiniz.
Toms bir çok ayakkabı üretiyor ve bunların hepside şık tasarımlar ve göz alıcı. İstediğiniz ayakkabıları Toms ayakkabı satan mağazalarda bulabilirsiniz. ayarıca Toms ayakkabılar şıklığıyla göz doldurup, zarafetiyle kendini ön plana çıkartıyor.

Aslında Toms'u bu kadar özel kılan, renkli ve bohem görüntüsünden ziyade merkezinde yer alan fikir oluyor.One For One mottosu ile yola çıkan Toms aldığınız her ayakkabı karşılığında Afrika'ya yoksul çocuklar için bir ayakkabı gönderiyor.  Charlize Theron'un Africa Outreach Project ile 1 tasarımının da bulunduğu bu modeller oldukça beğeni toplayanlar arasında. Sizde en kısa zamanda
Toms mağazalarından kendinize en az bir ayakkabı almayı unutmayın.






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top