31 Aralık 2013 Salı
0
Fransız Aşçılardan Öğrendiğiniz Mutfak ve Pastacılık Tekniklerini, Paris’te Pekiştirin!
6 Ocak’ta başlayacak 2014 Kış dönemi Le Cordon Bleu Temel Pastacılık ya da Temel Aşçılık programını en yüksek derecede bitiren öğrenci Le Cordon Bleu Paris’te 1 günlük Workshop’a katılmaya hak kazanıyor.
2 günlük konaklama ve gidiş dönüş uçak bileti Özyeğin Üniversitesi tarafından sağlanacak olup sadece vize işlemlerini öğrencinin tamamlaması gerekmektedir.
“Workshop Ödülü” mezun olunduktan sonra en geç 6 ay içinde kullanılmalıdır.
Workshoplardaki sınırlı kapasite olması nedeniyle, katılmak istenilen workshop’a önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir.
Detaylı bilgi için: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. 34794 Çekmeköy – İSTANBUL
Tel: 0216 564 93 98
e-mail: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
www.ozyegin.edu.tr/lecordonbleuistanbul
www.cordonbleu.edu
Bir boomads advertorial içeriğidir.
Yeni Yılda Le Cordon Bleu Paris Ödülü sizi bekliyor!
Fransız Aşçılardan Öğrendiğiniz Mutfak ve Pastacılık Tekniklerini, Paris’te Pekiştirin!
6 Ocak’ta başlayacak 2014 Kış dönemi Le Cordon Bleu Temel Pastacılık ya da Temel Aşçılık programını en yüksek derecede bitiren öğrenci Le Cordon Bleu Paris’te 1 günlük Workshop’a katılmaya hak kazanıyor.
2 günlük konaklama ve gidiş dönüş uçak bileti Özyeğin Üniversitesi tarafından sağlanacak olup sadece vize işlemlerini öğrencinin tamamlaması gerekmektedir.
“Workshop Ödülü” mezun olunduktan sonra en geç 6 ay içinde kullanılmalıdır.
Workshoplardaki sınırlı kapasite olması nedeniyle, katılmak istenilen workshop’a önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir.
Detaylı bilgi için: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. 34794 Çekmeköy – İSTANBUL
Tel: 0216 564 93 98
e-mail: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
www.ozyegin.edu.tr/lecordonbleuistanbul
www.cordonbleu.edu
Bir boomads advertorial içeriğidir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder