13 Ocak 2014 Pazartesi

0

Beggummy'nin Hediye Çekilişi

Uzun zamandır çekiliş yapmak istiyordum fakat bir türlü fırsat bulamadım.Bloğum açılalı 1 yılı geçti 1.yıl çekilişi de yapamadım.Bu benim 2.çekilişim.Bundan sonra daha sık çekiliş yapmak istiyorum.Umarım sizin için seçtiğim hediyeleri beğenirsiniz.Aşağıdaki katılım şartlarını okumayı unutmayın.

Ürünlerin hepsi kullanılmamış,denenmemiştir.Hepsinin koruma bandı ve ambalı mevcut.Sadece farların rengini göstermek için bantını açtım fakat hiç dokunmadım :D


Sephora voilet smokey far paleti.Smokey makyaj yapmak için ideal bir palet.Ben renklerine ve yapılarına bayıldım.Yapıları çok kremsi.


Olay karma ve yağlı ciltler için nemlendirici jel.Çok beğendiğim bir nemlendirici olduğu için size de hediye etmek istedim.


Acnecinamide PHA jel.Bu ürünü hekes yüzünde kullanamaz fakat vücuttaki batıklar için faydalı bir ürün.Kazanan kişinin kullanmadan önce nasıl kullandıldığına baksını tavsiye ederim.


Isana lip balları da severek kullanıyorum.Sizin için seçtiğim pearl olanı.


Son olarak benim kaç tane bitirdiğimi bilmediğim neutrogena yağun bakım kremi.Güzel nemlendiren,çabuk emilen bir krem.


Sizin için seçtiğim ürünlerin kış aylarında hepimizin ihtiyacı olan ürünler olduğunu düşünüyorum.Ürünlerin hiçbiri bir firma tarafından gönderilmedi.Hepsini ben aldım.
Katılım için fazla şartım yok.

Bloğumu takip etmeniz ve postun altına mailiniz ile beraber bloğum hakkındaki düşüncelerinizi ve mail adresinizi yorum olarak bırakmanızı istiyorum.

Bunun dışında bloğunda fotoğraf ile duyuranlara +1 çekiliş hakkı vereceğim.Bloğunda duyuranların linki de yorum kısmında vermelerini istiyorum.Başka türlü takip edemem.

Lütfen sadece 1 kere yorum bırakın.

Ayrıca beni instagramda takip ederseniz sevinirim.Instagram'da beggummy kullanıcı adı ile beni bulabilirsiniz.

Sadece Türkiye içine gönderim yapabilirim.Kargo ücreti tabiki bana ait.

Süreyi çok uzun tutmayacağım.29 Ocak Pazar gecesi 24.00'da (yanlış yazmışım 26 Ocak Pazar sona eriyor) sona ericek.Katılımınız için hepinize şimdiden teşekkür ederim.Herkese bol şans.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top