19 Ocak 2014 Pazar

0

Karl Lagerfeld's First Store in İstanbul


   20.yüzyılın en iyi moda tasarımcılarından biri olan Karl Lagerfeld,Almanya'nın Hamburg kentinde doğmuş ve Paris'te yaşamaya başlamıştır.Paris'te yaşamasından başka Karl Lagerfeld Paris bazlı çalışmaktadır.1980'li yılların başlarında kendi adıyla yarattığı markası olan "Karl Lagerfeldi" 2004 yılında Tommy Hilfiger'a sattı.Kendi markasından başka İtalyan moda evi Fendi ve Fransız moda evi Chanel'in kreatif direktörlüğünü yapmaktadır.

   Karl Lagerfeld,2014 yılında farklı lokasyonlarda açılacak olan mağazalarından ilkini İstanbul'da açacak.Hizmete giren Karl Lagerfeld mağazasında sadece kıyafet ve ayakkabılar değil,aksesuarlarda yer alacak.80 yaşında ama çökmemiş,yıpranmamış bir zihin ve yaratıcı zekası ile tasarladığı o tasarımlarını artık İstanbul'da Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesinde,Demsa Grup aracılığıyla Brandroom Courtyard'da bulabileceğiz.

Karl Lagerfeld

   Karl Lagerfeld,Brandroom Courtyard'da açacağı mağazasında kıyafet ve ayakkabılardan başka aksesurlarda bulunacak.Ve Karl Lagerfeld'in bu tasarımları Chanel ve Fendi için tasarladıklarının aksine daha uygun fiyatlarda olucak.

   Ayrıca mağazada alışverişten başka Karl Lagerfeld'e direk ulaşabileceğimiz ve not bırakabileceğimiz bir sistemde olacak.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top