1 Ocak 2014 Çarşamba
0
MALZEMELER
1 adet köy ekmeği
3 çorba kaşığı yumuşamış tereyağı
2 diş sarımsak
1 kase rendelenmiş beyaz peynir
3 adet taze soğan
8-9 dal ince kıyılmış maydanoz
2 adet domates dilimi
YAPILIŞI
Köy ekmeğini dilimleyin.
Sarımsağı soyup ince ince dilimleyin.Yumuşamış tereyağı ile karıştırın. Ekmek dilimlerinin üzerine sürün.
Taze soğanı ince ince kıyın.Bir kapta maydanozu,taze soğanı ,rendelenmiş peyniri karıştırın.Ekmeklerin üzerine bu karışımdan koyun.
Üzerlerine domates dilimleyin.200 derece fırında 7-8 dakika pişirin.
AFİYET OLSUN.
SARIMSAKLI OTLU EKMEK
MALZEMELER
1 adet köy ekmeği
3 çorba kaşığı yumuşamış tereyağı
2 diş sarımsak
1 kase rendelenmiş beyaz peynir
3 adet taze soğan
8-9 dal ince kıyılmış maydanoz
2 adet domates dilimi
YAPILIŞI
Köy ekmeğini dilimleyin.
Sarımsağı soyup ince ince dilimleyin.Yumuşamış tereyağı ile karıştırın. Ekmek dilimlerinin üzerine sürün.
Taze soğanı ince ince kıyın.Bir kapta maydanozu,taze soğanı ,rendelenmiş peyniri karıştırın.Ekmeklerin üzerine bu karışımdan koyun.
Üzerlerine domates dilimleyin.200 derece fırında 7-8 dakika pişirin.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder