25 Ekim 2011 Salı
0
MALZEMELER
1 paket makarna (Ben kalem makarna kullandım)
1/2 kg yoğurt
1 adet yumurta
Margarin
Kaşar peyniri
Tuz
Bir paket büyük kalem makarnayı tuzlu suda haşlayın,, suyunu süzüp soğutun.. Yarım kg. yoğurt,, 1 yumurta ve tuzu çırpın. makarnayı geniş bir borcama dökün.. Üzerine dörtte bir (1/4) margarini küçük küpler halinde kesip koyun.. Yoğurtlu harcın hepsini makarnanın üzerine dökün. En üste rendelenmiş kaşar serpin. 200 C’de üzeri kızarana kadar pişirin.
AFİYET OLSUN
FIRIN MAKARNA
MALZEMELER
1 paket makarna (Ben kalem makarna kullandım)
1/2 kg yoğurt
1 adet yumurta
Margarin
Kaşar peyniri
Tuz
Bir paket büyük kalem makarnayı tuzlu suda haşlayın,, suyunu süzüp soğutun.. Yarım kg. yoğurt,, 1 yumurta ve tuzu çırpın. makarnayı geniş bir borcama dökün.. Üzerine dörtte bir (1/4) margarini küçük küpler halinde kesip koyun.. Yoğurtlu harcın hepsini makarnanın üzerine dökün. En üste rendelenmiş kaşar serpin. 200 C’de üzeri kızarana kadar pişirin.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder