MALZEMELER
1 Küçük karnıbahar
1 büyük havuç
1 büyük kırmızı biber
Limon yağ tuz
YAPILIŞI
Karnıbaharları çiçeklerine ayırın. Havuçları temizleyip verevlemesine dilimleyerek tencereye koyduğunuz tuzlu suda her iki sebzeyide hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Suyunu süzdükten sonra servis tabağına yerleştirin.İçine kırmızı biberleri ince ince doğrayın. Ayrı bir yerde yağı, limonu, tuzu çırpıp salatanın üzerine dökün. Buzdolabında biraz beklerse daha lezzetli oluyor.
ayrıca içine taze soğan da doğrayabilirsiniz.üzerine sarımsaklı yoğurtta yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN
1 büyük havuç
1 büyük kırmızı biber
Limon yağ tuz
YAPILIŞI
Karnıbaharları çiçeklerine ayırın. Havuçları temizleyip verevlemesine dilimleyerek tencereye koyduğunuz tuzlu suda her iki sebzeyide hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Suyunu süzdükten sonra servis tabağına yerleştirin.İçine kırmızı biberleri ince ince doğrayın. Ayrı bir yerde yağı, limonu, tuzu çırpıp salatanın üzerine dökün. Buzdolabında biraz beklerse daha lezzetli oluyor.
ayrıca içine taze soğan da doğrayabilirsiniz.üzerine sarımsaklı yoğurtta yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder