25 Ekim 2011 Salı

0

HAZIR PANDİSPANYA PASTASI


MALZEMELER
1 adet sade pandispanya keki

Keki ıslatmak için:
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı şeker

Pasta kreması:
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nisasta
1 tatlı kaşığı margarin

Üzeri için:
1 paket çikolata sosu,
süslemek için krem şanti,
süslemeyi tercihinize göre yapabilirsiniz.

YAPILIŞI
Öncelikle pasta kremasınının tüm malzemesini tencereye alarak orta ateşte pürüzsüz olucak şekilde pişirin.Soğumaya bırakın.

1 bardak süt ve 1 yemek kaşığı şekerle pandispanya kekini ortadan ikiye ayrırarak iç taraflarını bu karışımla ıslatın.
Hazırladığınız pasta kremasını içine sürün,daha sonra kekin üst kısmınıda kapatın bu kremadan üzerinde sürün.Budolabında 1 saat kadar bekletin.
Çikolata sosunu paketin üzerinde yazıldığı gibi hazırlayın.Pandispanyanın üzerini çikolata sosuyla kaplayın.Dilediğiniz gibi üzerini süsleyin .

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top