22 Mart 2011 Salı

0

Golden Rose Vitamin Booster ♡ Golden Rose Calcium Milk




Golden Rose Tırnaklarınızı Kivinin Vitamini ve Sütün Kalsiyumu ile Besliyor!


Golden Rose’un çok özel yeni ürünü Vitamin Booster ile canlı ve sağlıklı tırnaklara kavuşmak artık çok kolay. Golden Rose Vitamin Booster çalkalandığında yüksek oranda Vitamin A, Vitamin E, Vitamin B5, Vitamin C ve kivi özleri ihtiva eden etkili, güçlü bir vitamin - mineral karışımına dönüşüyor.  Aynı zamanda tırnakların güçlü ve sağlıklı olmasını sağlayan keratin oluşumunu hızlandırıyor.

Golden Rose Calcium Milk ise ince ve zayıf tırnakların güçlü bir şekilde uzamalarına yardımcı oluyor, tırnaklarınızı güçlendirerek doğal ve parlak bir görünüm veriyor.


Golden Rose Calcium Milk ise ince ve zayıf tırnakların güçlü bir şekilde uzamalarına yardımcı oluyor. Tırnağı güçlendirerek doğal ve parlak bir görünüm veriyor. Koruyucu bir tabaka ile tırnağı kaplıyor, dayanıklılığını arttırıyor. Calsium Milk içeriğindeki kalsiyum, süt proteini, yulaf sütü ve saf bitkisel yağlarla zenginleştirilmiş formülüyle tırnakları besliyor, tırnaktaki kırılma, ayrılma ve çatlamalara karşı keratini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Tırnağın doğal nem dengesini koruyup elastikiyetini arttırırken doğal ve parlak bir görünüm sağlıyor. Golden Rose Calcium Milk tek olarak veya oje altına uygulanabilir.


Golden Rose Golden Rose Vitamin Booster Fiyati 3,50 TL’dir.
Golden Rose Calcium Milk Fiyati 3,50 TL’dir.

•basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top