24 Mart 2011 Perşembe

0

Sephora İstiklal Mağazası




Dünyaca ünlü lüks kozmetik zinciri Sephora, Türkiye'deki yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. Marka, 330 m2’lik 12’inci mağazasını, amiral mağaza olarak farklı bir konsept ile Demirören İstiklal’de açtı. Açıldığı ilk gün kapıda oluşan sıranın yanı sıra yaklaşık 3000 kişinin her gün ziyaret ettiği Sephora, açılış haftası boyunca sürpriz hediyeler ve özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Açılışa gelen ziyaretçiler, Sephora’da yer alan orjinal boy ürünlere ücretsiz sahip olurken, birçok servisten de faydalanma şansı buldular. Kozmetik karnavalının yaşandığı açılışta, alışveriş severler sihirli ürünleri ve eğlenceli dünyası ile ön plana çıkan makyaj markası Benefit’in Kaş Barı’nda, kaş şekillendirme ve boyama servislerinden ücretsiz olarak yararlandılar. En beğenilen profesyonel makyaj markası Nars ise profesyonel ekibiyle ünlülerin make up looklarını müşterilere uyguladı. Ayrıca isteyenlerin resimleri profesyonel bir fotoğrafçı ile çekilerek Sephora dergi kapağı olarak ziyaretçilere anında hediye edildi.

Sephora’nın Demirören İstiklal Mağazası’nda; 100’den fazla markanın cilt bakımından makyaja, parfümden vücut bakımına, aksesuardan banyo ürünlerine kadar zengin seçenekleri yer alıyor. İsteyenler, Sephora mağazasının içinde bulunan kadın cilt bakım uzmanlarından cilt bakım hizmeti alıp, “make up studio” alanında ise makyaj uzmanlarına uygulama yaptırabiliyorlar.

Hediye alma alışkanlıklarını değiştirmek veya sevdiklerini şaşırtmak isteyen herkes, almaya alıştığı çiçek, pasta vb. hediyelerden vazgeçip çok daha uygun fiyata Sephora Banyo buketi ile fark yaratabiliyor. Banyo buketini, 14 farklı kokudaki duş jeli, vücut peelingi, vücut losyonu ve banyo lifi ile oluşturabilirken, önceden hazır olanları da seçip almak mümkün kılınıyor.

Kozmetik tutkunları, gün içinde diledikleri zaman Sephora İstiklal mağazasına uğrayıp kendilerini rengarenk Sephora dünyası ile güzel hissetmenin ayrıcalığını yaşıyorlar. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen markalarını sunuyor. Bunlar arasında; Fred Farrugia, Benefit, Strivectin, Rexaline, Cargo, Too Faced, Nars, Herborist, Erborian, Yes To Carrots, Yes To Tomatoes, Yes to Cucumbers, Skinvitals ve Mineral Flowers yer alıyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor.

~basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top