11 Mart 2011 Cuma

0

KÜÇÜK SIRLAR by adL {Adil Işık}


KÜÇÜK SIRRIMIZI AÇIKLIYORUZ!  

Bu yılın en fenomen gençlik dizisi “Küçük Sırlar”ın stil danışmanı Banu Savcı ile Tuba Mutlay (TB), moda sektörünün başarılı markası Adil Işık ile “Küçük Sırlar by adL” koleksiyonu için bir araya geldi.

15 Mart itibariyle Adil Işık’ın 14 mağazasında yer alacak olan  ‘Küçük Sırlar by adL’ 15-40 yaş arası geniş bir kitleyi ‘hayatınızın starı’ olmak için mağazalarına davet ediyor.

Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, İpek Karapınar,Kadir Doğulu gibi başarılı oyuncuların rol aldığı “Küçük Sırlar” ın karakterlerinin ne giydiği izleyici tarafından her bölüm en merak edilen şeylerden biri haline geldi…ve bu fikir yeni bir marka fikrini ortaya çıkardı!

Küçük Sırlar oyuncularının karakter konseptlerini oluşturmak için bir araya gelen stil danışmanı Banu Savcı ile Tuba Mutlay, adL Tasarım Direktörü Zehra Işık ile iş birliği yapıp Küçük Sırlar by adL adıyla yeni bir marka yarattılar. Ve yeni tasarımlarla çok özel bir koleksiyon oluşturdular.

Aralık ayında 20 parçalık bir koleksiyonla çalışmalara başlayan ekip, koleksiyona her hafta yeni modeller eklemeyi düşünüyor.

Özellikle şeritli, biyeli kombinasyonlar, piliseler, keskin hatlı ceket ve elbiseler, koleksiyonun en göze çarpan temalarını oluşturuyor..

Koleksiyonun ilk parçaları 11–13 Mart tarihleri arasında ilk defa İstinye Park’ta çok özel bir proje ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 16 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan Küçük Sırlar Dizisi’nde Su, Ayşegül ve Heves karakterlerinin giydiği Küçük Sırlar by adL koleksiyonunun parçaları için özel olarak İstinye Park AVM’ de sergilenmek üzere 3 adet kilitli cam vitrin tasarlandı. Bu tarihler arasında 100TL ve üzeri alışveriş yapan her müşteri bir anahtar sahibi olacak ve bu sınırlı sayıda üretilen çok özel koleksiyonun ilk parçalarına sahip olmak için şansını deneyecek ve her gün bu özel koleksiyondan bir parça sahibini bulacak.

2011 ilkbahar özel koleksiyonu olarak yer alacak olan ‘Küçük Sırlar by adL’ 14 Mart itibariyle sadece Adil Işık’ın  belirli mağazalarında yer alacak.

*basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top