14 Mart 2011 Pazartesi

0

UNT Eclat Eye Gel ~ Göz Çevresindeki Koyu Halkalar için Göz altı Kremi


UNT Eclat eye gel pek cogumuzun sikayetci oldugu goz cevresindeki koyu halkalari hedefleyen bir bakim urunu. Aslinda ben goz cevresi urunlerini kullanmayi uzun zaman once birakmistim. Ama UNT Eclat denemem icin gonderilince burada paylasabilmek icin denemeye basladim.  


Dogrusunu soylemek gerekirse koyu halka problemini sadece uykusuz gecelerin sabahinda ya da soguk alginligi zamanlarinda-yani donemsel ya$ayan birisiyim. Ama buna ragmen goz alti kapaticimi surmeden sokaga adim attigim pek gorulmemistir. Hani issiz bir adaya du$sem, yanima alacagim uc seyden birisi kesinlikle "kapaticim" olur. O derece bagimliyim kendisine. Neyse konuyu dagitmadan Eclat'i anlatayim. Jel kivaminda bu urun goz cevresine rahatlik veriyor.  Yagli-kremsi bir yapisi olmadigi icin gozlerimde yanma-ka$inti ya da buna benzer bir rahatsizlik yapmadi. 


Gelelim urunun vaad ettiklerine. Urun bilgisini aynen aktariyorum:

<< Sonunda, koyu renkli halkaların görünümünü önleyen ve azaltan, ciltteki kırmızı ve mavi renk bozukluklarını önemli ölçüde hafifleten eşsiz bir biyo-aktif tedavi formüle edildi.

Gözlerin altındaki deri çok ince, damarlı ve renk bozukluklarına elverişlidir. Bu olduğunda hoş görünmeyen koyu renkli halkalar oluşabilir ve eğer bakımı yapılmazsa kalıcı bile olabilir.

Bunun nedeni varsayıldığı gibi uykusuzluk değil, hemoglobin sızdıran göz altlarındaki hassas damarlardır. Hemoglobin çöktükçe, renkli bozulma ürünleri oluşur ve dermis ve epidermiste birikir. Cildinizde görünen eflatun renk bunların varlığının bir belirtisidir ve göz çukurunun etrafında halkalar yaratırlar.

Ana maddesi HALOXYL™, Matrikine™ kompleksine dayalı Sederma’dan yeni bir maddedir ve bu renkli yan ürünlerin fazla oluşumunu önlemek ve göz çevresindeki hoş olmayan görüntüsünü yok etmek için koyu renkli halkaların altında yatan nedenleri hedefler.

Test tüpü içinde ve canlı organizmalarda yapılan araştırmalar ECLAT’ın yeteneğini kanıtlamıştır:
- Hemoglobinin renkli yan ürünlerini yok etmek için cildin kendi kapasitesini arttırır
- Gözler etrafındaki mikro damarlı ağı daha iyi desteklemek için cildin yoğunluğunu arttırır.
- Damar kırılmasına neden olabilecek iltihapları yatıştırır >>

Fiyati 30,61 TL ve kargo ucretsiz. Denemenizi tavsiye eder miyim? Ederim. Cunku hem cok pahali bir urun degil hem de i$e yaradigini hissedeceksiniz. {Urun linki}

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top