14 Mart 2011 Pazartesi

0

Kumaş Bebek Bezi Çantası ve Mendil Kılıfı

Bu aralar bloğuma rahat giremiyorum ya bende evde ne kadar iş varsa yapmaya karar verdim. Şu sıralar havalar da çok güzel sanki bahar geliyor bizim çatıdaki kuşlar cıvıl cıvıl sabahları onlarla uyanıyorum, perdeyi çektiğimde güneşe selam veriyorum ne kadar güzel bir gün diyerek içime bir sevinç doluyor. Ben bahar çocuğuyum, baharı seviyorum, bir an önce bahar gelsin artık...





Neyse gelelim yaptıklarıma bebek bezlerini koymak için basit bir çanta yaptım, kullanan kişi tek elle açıp kapatabilsin diye kapağına cırt cırt diktim ve dikişini kurdela ile kapattım.

Yukardaki ise mendil kılıfı yapılışını burada bulabilirsiniz blog sahibi resimlerle dikilişini çok güzel açıklamış. Bez çantasını yapmışken ve kumaşımda kalmışken bu kılıfıda yapıvereyim dedim.


Bunları yeni doğum yapmış olan akrabamıza hediye olarak götüreceğim. Aslında daha süslü birşeyler yapmak istiyordum ama bebek eşyaları çok sık yıkandığı için sadece bir fiyonk eklemek yeterli olur diye düşündüm.

Bu aralar dikişe sardım diyebilirim yine aynı kişiye götürmek için birde baykuşlu yastık yaptım. Ve havalar ısınıyor diye eşime ve kızıma birer mevsimlik mont diktim. Son aşalarınıda bitirince artık fotoğraflarını çekip yazımı hazırlarım...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top