17 Ocak 2012 Salı

0

FERYAL GULMAN'IN ALAIA ELBISELERI

Feryal Gulman bu hafta 2 tercihini de Azzedine Alaia'nin elbiselerinden yana kullandi.. Her 2 elbiseyle de cok guzel gorunen Feryal Gulman'i yakindan inceleyelim:)

Alaia'nin klasiklesmis colorblock elbiselerini cok begenirim.. Feryal Gulman siyah-gri tonlardaki Alaia elbisesini gri kurku, fume 40lik Kelly'si, gri inci kolyesi ve siyah YSL stilettolari ile tamamlamis. Buarada bu gozlukler Feryal Gulman'a cok yakismis..

Feryal Gulman'in siyah-gri elbisesinin pembe-bordo renklerdeki etek versiyonunu ise 2-3 ay once Victoria Beckham'da gormustuk hatirlarsaniz.. Alaia'nin elbiseleri en cok tercih eden isimlerden Victoria Beckham da eteği cok guzel tasimis. Buarada Harper'in elbisesinin annesiyle uyumu da yine cok guzel:))

Bu haftaya Alaia elbiselerle baslayan Feryal Gulman yine gri bir model tercih etmis. Bence kendisine en cok yakisan renklerden biri gri daha oncede soyledigim gibi.. Hatirlamak icin gectigimiz aylarda giydigi gri leopar renkli Alaia elbisesine tekrar bakabilirsiniz. Gri elbisesini seker pembesi croco clutch ile tamamlayan Feryal Gulman'in sac ve makyaji da tam ayarinda ve cok hos.. Siz ne dusunuyorsunuz?

Nasil Satin Alabilirim?
Azzedine Alaia Dress: Montaigne Market  $3.521

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top