30 Ocak 2012 Pazartesi

0

İndirim Günlükleri& Sale Diaries No. 6 Calzedonia!


Both in Turkish& English! :)

Merhabalar sevgili okuyucularım,

Yine bir sessizlik sonrası karşınızdayım. Bu aralar biraz rahatsızım o nedenle pek keyfim yok. Yazılardaki azalma da o yüzden.

 Bu postta bahsedeceğim cicileri 2 hafta önce filan aldım. Başlıktan da gördüğünüz gibi, bu posttaki mağazamız Calzedonia. Biliyorum, sizler de benim gibi çorap, tayt vb'ye oldukça ilgi duyuyorsunuz. Hazır indirim varken ben de fırsatı değerlendirip 2 tayt aldım. Her sezon olduğu gibi bu sezon da Calzedonia'da çeşit oldukça bol. Niyetiniz varsa, bir an önce uğramanızı tavsiye ederim; çünkü ürünler hızla tükeniyor.

Hello my dear followers,

In this post I will show you 2 leggings that I bought from Calzedonia. Actually, I bought those things 2 weeks ago. There was a big sale. And also so many beautiful socks, leggings etc:)


İlk olarak karşınızda yün taytım. Aslında ne zamandır yün tayt arıyordum. Renkli, desenli, kış günlerinde kullanabilecek bir tayt istiyordum. Bunu görünce aradığıma tam olarak uymasa da aldım. Sağda solda bahsettiğim gibi gören-duyan varsa lütfen bana bildirsin olur mu? :)

First one is wool leggings. It is ideal for winter:)



Desenini daha net görebilmeniz için bu resim açıklayıcı olur umarım:)

To show its pattern I took that photo:)


İkinci olarak da özellikle siyah ve gri tuniklerimle uyumlu taytım sizlerle. Bunun deseni de bana çatlayan ojeleri anımsatıyor nedense;)

And secondly my grey-black leggings. It reminds me crackle nail polishes- lol! :)


Sizler birşeyler bulabildiniz mi bakiyim? ;) Haa bir de renkli, desenli yün tayt bilen gören olursa bana yorum bıraksın lütfen;) Sevgiler.

That's all! See you later:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top