8 Mart 2013 Cuma

0

8 Mart indirimi çılgınlığı!


Güzel bir günün ardından merhaba!
Dünya Kadınlar Günü için olan büyük indirimlerden bende faydalandım. Aslında kendimi baya bir tuttum. Sadece bir yere gittim. Yıllardır süren, bugünde gittiğim Migros'tan olan alışverişimi sizinle paylaşıyorum.

Dediğim gibi kendimi tuttum ve sadece lazım olanları almaya karar verdim. Kaçamaklar olmadı değil. O zaman hemen başlayalım.

Öncelikle cilt temizliğimi bir düzene sokmak istiyordum. Bunun için önce bir temizleme jeli, daha sonrasında sürebileceğim bir tonik, ardından da yoğun nemlendirebilmek için bir ürün aramaya başladım. Araştırmalarım sonucunda bir kaç ürün vardı aklımda, neredeyse hepsini buldum. Yazdığım fiyatların üzerinden %50 indirim olarak hesaplayabilirsiniz.


Loreal Paris Pure Zone Derinlemesine Arındırıcı Jel


Geçen günlerde bir ricada bulunmuştum arkadaşlarımdan. Yüz temizleme için köpük gibi memnun kaldığınız bir ürün var mı diye. Bir çok cevap geldi. Bir tanesi de bu üründü. Geçen hafta alacaktım fakat kısmet olmamıştı. Bugün indirimde görünce hemen aldım. Eve gelince de denedim. Fırçası cildime zarar verir mi diye korkmuştum. Fırçası yumuşacık ve cildinize zarar vermiyor. Sonuçları içinse biraz zamanımız var.
Fiyatı; 9,90 tl

Clean&Clear 3’ü 1 arada Temizleme Jeli


 Siyah noktalar, parlama karşıtı ve sivilceler için 3'ü bir arada temizleme jelini tercih ettim. Daha önce de bundan kullanmıştım. Memnun olduğum için hemen sepetteki yerini aldı.
Fiyatı; 13,90 tl



Diadermine Parlamayı Giderici Tonik


2008'den beri kullandığım bu toniği çok seviyorum. Parlamayı önlemesinden daha çok, cildi sıkılaştırdığı ve mat bir görünüm verdiği için tercih ediyorum.
Fiyatı; 17,50 tl



Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Bakım Kremi


Yaş itibari ile "kırışıklık" ya da "kırışıklık önleme" ürünlerinden uzağım. Sadece yoğun nemlendirme ile yoluma devam edebilirim. Bu yüzden bu ürünü tercih ettim. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Fiyatı; 21,95 tl



Nivea Besleyici Bal Maskesi


Yüz maskelerinden almayı çok istiyordum. Bu günde şanslıymışım, indirimdeydiler. Hemen bir tane kaptım.
Fiyatı; 5,50 tl


Arko Nem Mango Mandalina Özlü Meyveli Yüz, El ve Vücut Kremi


 Artık o klasiklerimden. Biten ürünlerim arasındaydı. Size daha onları gösteremedim ama hemen aşağıda bahsedeyim.
Fiyatı; 11,90 tl



Palmolive Aroma Therapy Sensual Duş Jeli


Hem duş jeli hem de en büyük ambalajında! Kim kaçırır bu fırsatı.
Fiyatı; 6,50 tl


İşte kaçamaklarımdan bir tanesi;

Donawa Loop Active - Takma Tırnak


Daha önceki yazımda sivri uçlu tırnak trendini sizinle paylaşmıştım. Bunu da takma tırnak sayesinde uygulamak için arayışlara girdim. Bunu görünce de dayanamayıp aldım. Takma tırnak konusunda hiç deneyimim yok. Hangi marka iyidir kötüdür bilmem. Umarım kötü bir marka değildir dedim. Hemen eve gelince bir tırnağımı denedim. Ve sonuç; mükemmel! O kadar doğal duruyor ki, tek kelime ile bayıldım. Ne bir oynama ne bir rahatsız edici bir durum. Şartları daha da zorlaştırdım, su içine soktum. Bir kaç parça eşya yıkadım. Hala yerli yerinde. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?
Fiyatı; 6,90 tl


Ve mutluluk veren tablo ta ta ta taaam!



Umarım sizin de bu gününüz güzel geçmiştir. Bir sonraki Kadınlar günü talanında görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top