17 Mart 2013 Pazar

0

Çorap Teki Canavarı hakkında bilgilendirme notu


Çorap Teki Canavarı'nın kadim dost Kırpık'a benzediğini sanıyorum. Ne zaman gözlerimi kapayıp ya sabır çeksem, beliren görüntü, Kırpık! Sabır çekmemin nedeni ise yine bi çorap tekinin acı kaybı.

Şundan eminim: Tanrı parçacığı bulunur, kaybolan çorap tekleri bulunmaz. Kayıp firari gezegenler bulunur, batıp giden uygarlıklar bulunur ama çorap tekleri bulunmaz.

Çünkü hayalimdeki küfelik Kırpık'la örtüşen gizemli Çorap Teki Canavarı, işinin ehlidir. Çoraplar aleminde on kaplan gücündedir. Kendisinden korkuyla karışık saygı üzerine bi tutam merak ile söz edilir. Yalnızdır, sessizdir ve muhtemelen biraz manyaktır.

Çamaşır makineleri ile ortak çalıştıkları rivayet edilir. Görüştüğümüz çamaşır makineleri bu iddiaları kesin bi dille reddetmektedir. Ancak içlerinden adı bende saklı olan bi muhbir çamaşır makinası, Çorap Teki Canavarı ile bazı işlerde birlikte hareket ettiklerini ve eşkalinin de tıpkı içime doğduğu gibi Kırpık'a benzediğini anlatmıştır. Muhbirime göre, kaybedilen her çorap teki için ÇTC, makinelere fazladan yumuşatıcı temin etmektedir. Çünkü bazı çamaşır makineleri zaman içinde ne yazık ki yumuşatıcı bağımlısı olmuşlardır.

Bu iddiaların ispatı yoktur. Üzerinde çalışmalarımız sürmektedir.

Bir diğer iddia da kayıp çoraplar cennetidir. Yine rivayete göre, Çorap Teki Canavarı aslında bildiğimiz canavarlardan değildir, melek gibi bi şeydir. Zaten vadesi dolan çorap teklerini alıp, gökyüzündeki kayıp çoraplar cennetine götürmektedir. Gayet anlaşılabilir nedenlerle, bu söylentinin de herhangi bi ispatı yoktur.

Koltuk altları, kanepe kenarları, dolapların ücra köşeleri gibi kırsal alanlar da Çorap Teki Canavarı'nın hakimiyeti altındadır. Bakın bundan epey bi eminiz. Ancak ne yazık ki bütün bu alanları kontrol edip koruyabilecek sayıda elemanımız bulunmamaktadır.

Tüm olumsuz koşullara ve Çorap Teki Canavarı'nın uzun yıllardır süregelen üstün başarılarına rağmen, azimle ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürmekteyiz. Bir gün gelecek ve Çorap Teki Canavarı yakayı eleverecektir! İşte o gün, hasret çeken bütün çoraplar birbirine kavuşacak ve kaybettikleri zamanı telafi etmek için kalan hayatlarına dört elle sarılacaklardır.

Lütfen o kutlu gün gelene kadar, bu kayıp çorap teklerini canavarın afiyetle mideye indirdiğini aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Dana gibi canavarın sadece çaldığı çoraplarla beslenen bi arsız olduğunu, en katmerli kabuslarınızda bile görmeyin.

İyi düşünün, iyi olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top