18 Mart 2013 Pazartesi

0

DIOR Davetinin Muhteşem Dörtlüsü !

İstanbul Moda Haftamızdan hemencecik geçiyoruz geçtiğimiz hafta düzenlenen Dior davetindeki müthiş şıklık örneklerine..

Davetten 4 isim hemen fark ediliyor.


İlk olarak Etel Baler ve Beyza Arslan diyorum. Birlikte verdikleri kare bir nevi yabancı blogların Paris ya da New York Moda Haftası 'nda koydukları street style tarz havaya sahip. Üstelik sezonun ilk Louis Vuitton dama desenli SS2013 kıyafetini sınırlarımız içinde görmemiz açısından da önemlidir. 

Hardal sarısı ceketi, Hermes portföyü ve taaa 10 sene öncesinin Tom Ford 'lu Gucci sandaletleriyle yine Etel Baler farkı diyorum ve coşuyoruuum :) 

Beyza Arslan 'da Christian Dior 'un SS2013 koleksiyonundan eminim bu sene çok göreceğimiz modellerden birini giymiş ve en güzel rengi beyazı seçerek harikalar yaratmış. Makyaj da ciddi bir değişiklik var yine gözlere ağırlık verilmiş. Böyle devam ediyoruz efemmm :) Aqua renkli Gianvito Rossi bootie'ler ile de nefis bir son dokunuş yapmış.


Pınar Sabancı 'nın tüvit elbisesi ne kadar hoş ve kendisine ne kadar yakışmış değil mi ? Narin, naif, zarif bir şıklık içinde. Mümkün olsa da her daim bu tarz tek parça elbiseler seçse. Onun tarzı ve kendisine en çok yakışanı budur. Gardrobunda ne kadar pantolon, jean varsa hepsine elveda desin. Çantası, ayakkabı seçimi, saçları, makyajı her şeyi dört dörtlük.



Benim için Begüm Şen 'in bu sene içinde ilk en flaş ve en güzel kombinini görüyorsunuz..Elbisesi Christian Dior. Gerek rengi gerekse kesimi itibariyle bu elbise birine ancak bu kadar yakışabilir. Ayakkabıları form itibariyle tahmin edeceğiniz gibi Charlotte Olympia. Ama dünyada sadece 100 adet üretilen el boyaması bir model. Her renkten kıyafete rahatlıkla giyilebilmesi açısından harika bir seçim yapmış. Kutu clutchı da Dior. Saçları toplamış nefis olmuş. Makyaj kusursuz. Duruş ve poz ise şiir gibi.

İstanbul Moda Haftası davetlilerinden sonra bu kadar şıklık birden bünyeme fazla geldi her an baygınlık geçirebilirim :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top