10 Mart 2013 Pazar

0

Happy Sunday | Spring Fairy

If I can find 1 bad thing about spring, it will be allergy! Except that there is nothing wrong with spring! Weather is perfect, trees are pinky white, sun is always shining! Your only duty in spring is make your living converge to the season and enjoy the fairy tale environment. Fall in love in summer and make serious plans in winter! In spring, enjoy being only yourself and let the spring change your perspective! And don't forget spring flower touch!
ps: Don't wait your boyfriend or husband to buy you flower! It doesn't what I mean neither online orders! Go out on this perfect sunday and come back home with your favorite flowers!

Bahar hakkında söyleyebileceğimiz tek kötü şey varsa o da polen alerjisidir. Onun dışında bahar ne sizin kötü olmanıza ne de kötü bir dünya da yaşamanıza izin verir! Hava mükemmel, ağaçlar pembe beyaz, güneş ise hep tepededir. Bu mevsimde size düşen tek şey yaşam alanlarınızı bahara benzetmek ve maalesef bir kaç ay sürecek olan bu peri masalının tadını çıkarmaktır! Aşık olmayı yaza, ciddi planlara başlamayı kışa bırakın! Baharda kendiniz olmanın ve güzelliğinizin tadını çıkarın, iyi yönde değişime hazırlanın! Aa bir de girdiği her ortamı mükemmele yaklaştıran çiçekleri unutmayın!
ps: Başka birinin size çiçek almasını beklemeyin! O sayılmaz! On-line siparişler de! Bu güzel pazar gününü kendinize ayırıp elinizde bir buket çiçekle geri dönebilirsiniz!
Happy sunday 
Mutlu pazarlarrr 
 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top