17 Mart 2013 Pazar

0

İpekyol 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

     İpekyol benim en beğendiğim Türk hazır giyim markalarından biri. Hem kalitesi hem de sezon trendlerini özgün bir şekilde yorumlaması dolayısıyla çok başarılı buluyorum. Özellikle elegan şıklık peşinde olan kadınların bir numaralı adresi olması gerekir. Hem günlük hem de abiye koleksiyonuyla birbirinden güzel tasarımları biz kadınlara sunan İpekyol'un 2013 İlkbahar/Yaz kataloğu da yayınlandı. 2013 İlkbahar/Yaz sezonu için İpekyol 60 ve 70'li yılları tema alan tasarımlar hazırlamış. Yazın ruhuna uygun renk ve desenleri tasarımlarına aktaran İpekyol  kadınların şıklığına şıklık katmakta ısrarcı. Koleksiyonun geneline hakim olan detaylar ise; desenler, bol paçalar, tulumlar, maksi etek ve elbiseler, yırtmaçlar, fırfırlar, metalik efektli ayakkabılar, renkli küçük çantalar, renkli aksesuarlar, cigarette pantolonlar, sandaletler ve canlı renkler.


    2013 İlkbahar/Yaz aylarının favori trendlerinden desenler koleksiyonun geneline hakim durumda. Özellikle desenlerin bir arada kullanılması durumuna  fazlasıyla yer verilmiş. Desenli tulumlar, etekler, elbiseler, üstler ve pantolonlar koleksiyonun yaz ruhuna adapte olmasını sağlıyor. Puantiyeler, leopar ve yılan desenleri kalem eteklerde, pantolonlarda, ceketlerde ve elbiselerde sıklıkla kullanılmış. Uzun etekler, bol paça pantolonlar, ve fırfırlar 1970' lerin modasını geri getiriyor. Abiye koleskiyonunda ise pembe, siyah, beyaz ve turkuaz gibi renkler ve barok desenler göze çarpıyor. 



















    Kaynak: ipekyol.com.tr

      İpekyol bu sezon gerek renkleri gerek uçuş uçuş yazın ruhuna uygun elbiseleriyle benim gönlümü çalmayı başardı. Peki siz koleksiyon hakkında neler düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top