16 Mart 2013 Cumartesi

0

Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week | 4. Gün

DB BERDAN:
Saç ve makyajın çok dikkat çekici olduğu defilede deriler, desenler ve transparan detaylar ön plandaydı. Karl Lagerfeld, ejderhalar ve kuru kafalar kullanılan desenlerdi.




SOUL By Özgür Masur:
Güzide Duran'ın açıp kapattığı defile tek kelimeyle muhteşemdi. Sadece siyah ve beyazın kullanıldığı kolekyonda deri ve kürkleri transparan detaylar tamamlamış.






Hakan Akkaya:
"Men in Black" isimli koleksiyonu klasik ve smart casual olarak 2 alt başlıkla sergilendi. Erkek ve kadın şıklığının sunulduğu defilede ekru ve siyahlar ön plandaydı. Erkekler için kürk detayları dikkat çekiciydi.








Selma State:
Medusa’nın dramatik hikayesinden ilham alarak tasarladığı Sonbahar-Kış 2013-2014 koleksiyonunda Selma State’in paletinde siyah, grinin tonlarının yanında macenta ve peygamber çiçeği rengi yer almakta.







ADL | Cengiz Abazoğlu:

Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Wilma Elles, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç gibi Türkiye'nin en iyi 30 mankeni "Black is Black" isimli 62 parçadan oluşan koleksiyonun defilesinde boy gösterdi. 

Zerafetin ve asaletin rengi siyahın başrolde olduğu koleksiyonda iki parça kombinler, 1950'li yılların küçük elbiseleri, transparan detaylar, doğal yünlü dokular, özel üretilmiş krepler baş roldeydi.








Böylece bir Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week'in sonuna gelmiş olduk. Umarım bir gün bende katılma şansını yakalarım.

Yazılarımı okuduğunuz için teşekkürler! Çok uğraştırıcı ve yorucu bir yazı çalışması oldu ama çok ta keyif verici idi. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi söylemek isterseniz lütfen yorum bırakın. Bir sonraki yazıya kadar hoşça kalın!

:)

1. Gün yazısı için; tık.
2. Gün yazısı için; tık.
3. Gün yazısı için; tık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top